Inici » El cirurgià general dels Estats Units advoca per introduir avisos sobre la salut mental a les xarxes socials

El cirurgià general dels Estats Units advoca per introduir avisos sobre la salut mental a les xarxes socials

by PREMIUM.CAT
un home amb vestit i corbata mirant la càmera amb una mirada seriosa a la cara i les espatlles, Anthony Devas, jayison devadas, un retrat de personatge, samikshavad

El cirurgià general dels Estats Units, Vivek Murthy, ha proposat introduir avisos sobre la salut mental a les xarxes socials

El cirurgià general dels Estats Units, màxima autoritat sanitària del país, Vivek Murthy, ha advocat per introduir avisos sobre la salut mental a les xarxes socials, a semblança de les que hi ha als paquets de tabac o ampolles d’alcohol. Segons Murthy, l’ús de les xarxes socials està associat amb danys significatius a la salut mental, especialment en els adolescents. En un article publicat a The New York Times, Murthy ha destacat la necessitat d’adreçar aquesta qüestió i ha proposat que els avisos siguin dirigits als pares per protegir els joves.

Propostes addicionals de Murthy

A més de la introducció d’avisos sobre la salut mental a les xarxes socials, Murthy ha demanat als legisladors que prenguin altres mesures per abordar aquesta qüestió. Entre les seves propostes, destaquen la reclamació a les empreses tecnològiques de compartir dades de salut associades a les xarxes socials i el suport al finançament per a investigacions addicionals i altres iniciatives.

Els perills de les xarxes socials per a la salut mental

Murthy ha estat advertint dels perills de les xarxes socials per a la salut mental, especialment en els joves, des de fa temps. En un estudi acadèmic, es va concloure que un ús excessiu de les xarxes socials pot ser perjudicial per als joves. Diversos estudis han demostrat que la mitjana de consum de xarxes socials als Estats Units és de cinc hores, i això pot tenir un impacte negatiu en la salut mental.

Restriccions a les xarxes socials als Estats Units

Els Estats Units han posat en el punt de mira algunes xarxes socials per altres motius, com ara interessos polítics. Un exemple és TikTok, que ha estat prohibit als Estats Units per raons de seguretat nacional. Aquesta prohibició ha estat impulsada per congressistes que consideren que TikTok presenta una greu amenaça per a la seguretat del país.

En resum, el cirurgià general dels Estats Units, Vivek Murthy, ha proposat introduir avisos sobre la salut mental a les xarxes socials per abordar els danys significatius que aquestes poden causar. A més, ha demanat altres mesures per protegir la salut mental dels joves i ha destacat els perills de les xarxes socials en aquest àmbit. Tot i això, cal tenir en compte que algunes xarxes socials també han estat objecte de restriccions als Estats Units per altres motius, com ara interessos polítics.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00