Inici » La tornada de Marta Rovira a Catalunya després de set anys d’exili

La tornada de Marta Rovira a Catalunya després de set anys d’exili

by PREMIUM.CAT
un home i una dona somriuen i es posen per a una foto junts davant una multitud de gent amb vestit, Eva Gonzalès, foto realista, una foto, regionalisme

Un esperat retorn

L’expresident d’ERC Oriol Junqueras ha expressat la seva alegria pel retorn imminent de Marta Rovira a Catalunya, després de gairebé set anys d’exili a Ginebra. Junqueras va destacar que han compartit molts anys de vida política, els quals es van veure entorpits per la repressió i l’exili. Aquest retorn representa una gran satisfacció després d’un període d’exili que va evidenciar la injustícia soferta a causa de la repressió contra el dret democràtic de votar.

Emoció i justícia poètica

Marta Rovira, per part seva, considera que el seu retorn simbolitza una “certa justícia poètica”, ja que es produeix a causa d’un defecte de forma respecte als terminis. En una entrevista a RAC1, va expressar la seva emoció davant aquest moment tan especial, esmentant que va haver de pessigar diverses vegades per creure-ho.

Reaccions i disculpes

L’exviceconseller del Govern, Sergi Sabrià, ha expressat el seu descontentament, mentre que Marta Rovira ha evitat assenyalar ningú, limitant-se a demanar disculpes. Rovira va reconèixer que era conscient d’una contracampanya, però va defensar la importància de mantenir principis ètics, subratllant que mai no s’han de superar.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00