Inici » Primera trobada entre Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo després de les eleccions europees i la llei d’amnistia

Primera trobada entre Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo després de les eleccions europees i la llei d’amnistia

by PREMIUM.CAT
dos homes amb vestit donant-se la mà en una habitació amb cadires vermelles i panells de fusta a les parets i al terra, ESAO, vfx, una pintura surrealista, regionalisme

Un cara a cara al Congrés dels Diputats

Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo s’han reunit al Congrés dels Diputats a la primera trobada després de les eleccions europees i l’entrada en vigor de la llei d’amnistia. Aquest dimecres, durant la sessió de control al Govern, els dos líders polítics han debatut diversos temes d’interès nacional.

Desafiaments i advertiments

Després que alguns jutges hagin començat a qüestionar l’amnistia, Alberto Núñez Feijóo ha advertit Pedro Sánchez que l’aplicació de la llei no serà tan senzilla com s’esperava. A més, Feijóo ha assenyalat altres obstacles que Sánchez ha enfrontat després de les eleccions, com la manipulació del CIS, el lliurament de la presidència del Parlament als independentistes i els casos de corrupció que involucren persones properes al president.

Resposta de Pedro Sánchez

Pedro Sánchez ha respost a les crítiques de Feijóo, qualificant els atacs del PP com a part de la ‘màquina del fang’. Tot i això, també ha felicitat Feijóo pels resultats obtinguts a les eleccions europees. Sánchez ha culpat el PP per l’èxit de la formació ultra ‘S’ha acabat la Festa’ i ha advertit que a les properes eleccions generals s’enfrontaran a tres partits d’ultradreta.

Conclusió

El primer cara a cara entre Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo ha estat una trobada plena de desafiaments i advertiments. Tots dos líders polítics han debatut sobre temes importants per al país i n’han expressat els punts de vista. Tot i que han mostrat diferències, també han reconegut els èxits de l’altre. Aquesta trobada marca l?inici d?un nou capítol en la relació entre els dos líders polítics.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00