Inici » Puigdemont: Una mirada inquietant cap a l’extrema dreta

Puigdemont: Una mirada inquietant cap a l’extrema dreta

by PREMIUM.CAT
Carles Puigdemont, obsesionado con el extremo derecho 7 de sus últimos 20 tweets están en Trump, Elon Musk o el 'clan de la motosierra' Carles Puigdemont asumió en octubre la presidencia del principal partido de oposición en Cataluña. Pero el presidente de juntos ha renunciado a ser el jefe de la oposición. No solo se comunica con un tweet, sino que también parece más preocupado por la política internacional que por el grupo de problemas de los catalanes. Esta semana ha hecho eco de las negociaciones de Donal (8k, mejor calidad, obra maestra, muy detallada: 1.1)

El nou rumb de Puigdemont

Des de la seva elecció com a president de Junts, Carles Puigdemont ha pres un camí inesperat que ha deixat molts observadors sorpresos. En comptes de centrar-se en les inquietuds de la població catalana, sembla que ha dedicat gran part del seu temps a comentar sobre figures internacionals controvertides.

Un perfil ple de controvèrsia

En les darreres setmanes, Puigdemont ha expressat el seu punt de vista sobre temes tan variats com les negociacions entre Donald Trump i Vladimir Putin. Un recent tuit, on jugava amb les paraules ‘truc’ i ‘trucada’, ha desfermat una onada de reaccions, incloent la dels seus detractors més ferotges.

Una obsessió reveladora

Analitzant el seu perfil a les xarxes socials, és evident que la seva fixació amb figures com Trump i Elon Musk no és un fet aïllat. De les darreres dues desenes de publicacions, set estan dedicades a aquests personatges, revelant una preocupació per l’extrema dreta que transcendeix les fronteres de Catalunya.

Crítiques i reaccions

Recentment, Puigdemont va aprofitar les controvèrsies generades per la portaveu de la Casa Blanca, Karoline Leavitt, per assestar un atac contra el que ell denomina ‘la banda de la motoserra’. Aquesta tàctica sembla ser part d’un intent més ampli de posicionar-se com a líder moral davant la creixent influència de l’extrema dreta a Europa.

Retrets constants

Els comentaris de Puigdemont han generat un feedback constant, amb crítiques que l’acusen de falta de coherència i de tenir una visió distorsionada del panorama polític actual. La seva retòrica ha estat objecte de múltiples retrets per part de qui considera que la seva obsessió amb Trump és més un intent de desviar l’atenció dels problemes interns de Catalunya.

La por a la competència

La seva obsessió no és nova; ha mantingut un discurs actiu contra figures com Javier Milei, Georgia Meloni i Marine Le Pen. Aquesta postura sembla ser impulsada per una inquietud creixent dins del seu partit davant la fuga de vots cap a Aliança Catalana, liderada per Sílvia Orriols.

Estratègia calculada

Puigdemont ha dissenyat una estratègia que no només busca reforçar la seva imatge a Madrid, sinó que també pretén bombardear les xarxes socials amb missatges contra l’extrema dreta. Tanmateix, evita fer menció directa a Orriols, preferint una crítica més subtil que pugui penetrar gradualment en la consciència dels catalans.

Reflexions finals

La trajectòria recent de Carles Puigdemont ens ofereix una perspectiva sobre com les dinàmiques polítiques poden influir en les prioritats d’un líder. La seva obsessió amb l’extrema dreta, tot i que pot ser vista com una estratègia defensiva, també planteja preguntes sobre la seva capacitat per abordar les necessitats immediates dels ciutadans catalans en un moment de canvi.

You may also like

-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00