Inici » La manera infal·lible per obrir els pots de conserva

La manera infal·lible per obrir els pots de conserva

by PREMIUM.CAT
un grupo de frascos llenos de diferentes tipos de comida sobre una mesa junto a un horno microondas y un microondas, Christopher Williams, fotografía de comida, una fotografía de archivo, arbeitsrat für kunst

Ja ho diuen, que val més traça que força

I és que un dels problemes més freqüents quan cuinem és obrir un pot de conserves. A vegades, pot donar la sensació que la tapa s’ha enganxat al vidre i, per molt que fem força, el pot simplement no s’obre.

Una estratègia diferent

En aquestes situacions, moltes persones optarien per colpejar l’envàs amb l’esperança que la tapa s’afluixi una mica. Però cal tenir en compte que això no sempre funciona i, fins i tot, podríem trencar el pot, cosa que seria perillosa.

Aigua calenta, la solució més eficient

Una bona alternativa en aquest escenari és fer servir aigua calenta per afluixar la tapa. Simplement deixa el pot sota l’aixeta durant uns segons perquè es dilati una mica i puguis obrir-lo sense problemes. Tingues en compte que aquest truc només funciona amb tapes de metall, ja que les plàstiques poden fondre’s en contacte amb la calor.

Una solució sense estris

Si no vols fer servir cap eina, també tenim una solució senzilla per a tu. Segueix aquests dos passos:

1. Colpeja la tapa

Colpeja suauemnt una de les cantonades de la tapa del pot contra una superfície dura. Això farà que es deformi i perd el buit intern.

2. Torna a intentar obrir-lo

Després d’haver colpejat la tapa, torna a intentar obrir el pot i veuràs com ara és molt més fàcil desenroscar-la.

Conclusió

Els pots de conserva són una opció pràctica per preparar diferents receptes quan no tenim temps per cuinar. Obrir-los, però, pot ser un autèntic dolor de cap. Amb els trucs que t’hem proporcionat, podràs trencar el segellament al buit i treure la tapa sense haver de fer servir una força excessiva que, com hem vist, sovint no serveix de res.

Altres notícies interessants

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00