Inici » Descobreix el model de Mercedes que potser desconeixes i que està captivant a cada vegada més famílies

Descobreix el model de Mercedes que potser desconeixes i que està captivant a cada vegada més famílies

by premium.cat
Se muestra un logotipo de Mercedes sobre un fondo de cielo azul con un borde amarillo a su alrededor y un borde amarillo alrededor del logotipo, Ben Nicholson, mínimo, una pintura minimalista, minimalismo

Mercedes, una marca premium de referència

És ben conegut que Mercedes és una de les marques premiums més venudes, tant a Espanya com a Europa, així com a nivell mundial. Ser precisament una marca de prestigi amb productes que tenen un preu significativament per sobre de la mitjana permet a Mercedes, i també a altres fabricants premiums, tenir en el seu catàleg models que no necessiten assolir grans xifres de vendes per ser rendibles.

El catàleg divers de Mercedes a Espanya

No és una coincidència que el catàleg de Mercedes sigui un dels més amplis al nostre país, on podem trobar models de tot tipus. Inclús una opció perfecta per a aquelles famílies que, més enllà de tenir un pressupost sensiblement més alt que la gran majoria de famílies a Espanya, busquen comoditat, habitabilitat i capacitat de càrrega.

La nova Mercedes Clase V: una opció per a les famílies

Aquesta opció no és una altra que la nova Mercedes Clase V, una furgoneta/monovolum que ha passat de ser un model pensat per al transport de passatgers a ser una opció realment interessant per a les famílies. Destaca, entre altres coses, per ser una de les furgonetes premiums millor equipades en tots els sentits.

Mercedes Clase V: una furgoneta premium de primera línia

Només cal veure les imatges d’aquest model per adonar-se que, sens dubte, estem davant d’un model premium en el qual Mercedes no s’ha reservat res.

Evidentment, haurem d’optar pels acabats superiors per gaudir del darrer en tecnologia de la marca, però ja des de l’acabat més senzill aquest model es posiciona diversos esglaons per sobre dels seus competidors generalistes.

Mecàniques potents i diverses opcions de tracció

Com és habitual en aquest tipus de cotxes, Mercedes ha optat per equipar-lo únicament amb mecàniques dièsel. En aquest cas, es pot triar entre tres potències diferents: 163, 190 i 237 cavalls, totes elles, però, associades a una transmissió automàtica. Tot i que la majoria dels motors van associats a una tracció davantera, existeix també una opció de tracció total.

Preus i avantatges de la Mercedes Clase V

Amb un rang de preus que va des dels poc més de 74.000 € fins als més de 110.000 €, estem davant d’una furgoneta amb tocs de monovolum premium molt interessant per a aquelles famílies que no vulguin saber res dels SUV, però que necessitin molta habitabilitat, molta comoditat i molt espai de càrrega.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00