Inici » El turisme d’estiu: una experiència única a la nova realitat

El turisme d’estiu: una experiència única a la nova realitat

by PREMIUM.CAT
una platja amb barques i una muntanya al fons amb aigua blava i edificis blancs a la riba i un cel blau, bascova, paisatge preciós, pintura mat, regionalisme

El turisme a Espanya: un sector clau

Les vacances d´estiu són un dels moments més esperats de l´any. A Espanya, el turisme és un dels sectors més importants de l?economia, i cada temporada d?estiu marca xifres rècord. L’any 2023, el territori espanyol es va posicionar com la segona destinació més visitada del món, amb l’arribada de 85,3 milions de turistes, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE). El turisme i la despesa a les estades van assolir màxims històrics, deixant enrere l’impacte devastador de la pandèmia i els mals resultats de l’any 2020.

La integració de les noves tecnologies al turisme

Segons la companyia tecnològica Softtek, la intel·ligència artificial (IA) obre un futur prometedor per al turisme, oferint experiències úniques, personalitzades i memorables per als viatgers. La IA optimitza la gestió del temps a la destinació, suggereix rutes eficients, evita cues i agilitza processos com el check-in en hotels o la reserva de restaurants. A més a més, la IA generativa permet crear simulacions per al personal de l’hotel i analitzar comentaris per identificar patrons de comportament.

Una altra tecnologia que revoluciona el sector turístic és l’automatització robòtica de processos (RPA). Els robots poden realitzar tasques tedioses als hotels, cosa que redueix els costos de les empreses i permet oferir una atenció hiperpersonalitzada als clients.

L’ús d’algorismes de machine learning (ML) també transforma la indústria turística. Els assistents virtuals poden proporcionar informació instantània als viatgers, i els hotels poden analitzar les preferències i els comportaments passats dels clients per oferir recomanacions personalitzades. A més, la realitat augmentada (RA) i la realitat virtual (VR) estan canviant la manera com els clients interactuen amb els hotels, permetent experiències interactives i recorreguts virtuals abans de fer una reserva.

El turisme d’estiu a la nova realitat

A la nova realitat, el turisme d’estiu es presenta com una experiència única. Gràcies a les noves tecnologies, els viatgers poden gaudir de serveis personalitzats i adaptats a les vostres preferències. La intel·ligència artificial i l’automatització robòtica de processos agiliten els tràmits i milloren l’eficiència als hotels. A més, la realitat augmentada i la realitat virtual ofereixen experiències immersives que permeten als clients explorar les destinacions abans de l’arribada.

El turisme d?estiu a Espanya continua sent un dels principals motors econòmics del país. Tot i els desafiaments que ha enfrontat a causa de la pandèmia, el sector s’ha adaptat i ha implementat noves tecnologies per oferir experiències segures i memorables als turistes.

Conclusions

En resum, el turisme d’estiu a la nova realitat es caracteritza per la integració de les noves tecnologies, com ara la intel·ligència artificial, l’automatització robòtica de processos, el machine learning i la realitat augmentada i virtual. Aquestes tecnologies milloren l’experiència dels viatgers, augmenten l’eficiència als hotels i contribueixen al creixement econòmic del sector turístic. El turisme d’estiu a Espanya continua sent un dels més destacats a nivell mundial i atrau milions de turistes cada any.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00