Diversitat i Creativitat en Aliments Funcionals
El recent esdeveniment AlimentAria & Hostelco ha aplaudit les innovadores propostes en aliments funcionals i els seus sorprenents gustos i formats a la secció Innoval 2024. Aquesta mostra ha congregat més de 300 productes alimentaris i begudes que destaquen per la seva originalitat i qualitat.
Reconeixement a les Novetats Destacades
Durant l’esdeveniment, s’han atorgat diversos premis Innoval a productes com el batut substitut d’un àpat equilibrat de Mixprice, la gamma de plats preparats rics en proteïnes de Fripozo, la línia de productes de l’influencer Carlos Ríos Realfooding i els deliciosos patés vegetals de Delicass amb ingredients naturals.
Destacats en Innovació
Empreses com Nestlé han brillat per les seves rajoles de xocolata farcides en diverses variants, Cotrading per les seves ‘pretzels’ i la singular tònica Match de la companyia Curius, envasada en ampolles quadrades elaborades amb materials reciclats.
Guardons a la Qualitat
S’ha reconegut la excel·lència en productes frescos com la sopa de xampinyons i tomàquet sense pasteuritzar d’Exprimir, les carns de qualitat del Grup Miguel Vergara, el ‘bacon’ de boví Angus de Horeca i les noves propostes de conserves de Carretilla: cloïsses a la marinera i mandonguilles de lluç.