Inici » Securitas Direct, triomfadora en l’elecció dels consumidors per tercera vegada consecutiva

Securitas Direct, triomfadora en l’elecció dels consumidors per tercera vegada consecutiva

by premium.cat
un grupo de personas paradas delante de un coche con papeles y un teléfono móvil en la mano y un coche al fondo, Avgust Černigoj, imagen promocional, fotografía de archivo, prensa privada

Securitas Direct, líder en protecció personal, domèstica i petits negocis, rep el premi de l’elecció del consumidor per tercer any consecutiu com a marca preferida en la categoria de serveis de seguretat.

Aquest guardó confirma la seva aposta per la tecnologia pròpia, la seva estreta col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat i el seu compromís amb l’excel·lència en el servei des de fa trenta anys.

El Consumer Choice, entitat especialitzada en estudis de mercat, ha consultat als consumidors actuals sobre els atributs que consideraven més importants per a les vuit categories del concurs.

En cas de Securitas Direct, els atributs millor valorats del seu servei han estat la tecnologia PreSense™ de la seva alarma que permet detectar als intrusos abans que entrin, la seva capacitat de resposta en cas d’emergència, el seu servei de protecció 24/7 i les seves càmeres i detectors de seguretat.

La directora de Marketing Captació de Securitas Direct, Nina Llordachs, destaca: ‘Que siguin els consumidors qui ens eligeixen per tercer any consecutiu com a marca preferida en la nostra categoria ens reafirma en la nostra missió i ens impulsa a seguir treballant per construir un món més segur.’

Securitas Direct compta amb la Central Receptora d’Alarmes (CRA) més gran i moderna d’Europa, amb més de dos milions d’alarmes connectades -incloent els 135.000 sistemes de Protecció Senior- que protegeixen a més de sis milions de persones a Espanya.

El seu compromís amb l’excel·lència del servei li ha portat a desenvolupar tecnologies que estan marcant el futur de la indústria amb innovacions que s’han convertit en el nou estàndard del sector. Prou és dir que la tecnologia PreSense™, una plataforma tecnològica desenvolupada internament, proporciona una capa extra de protecció gràcies a la integració de l’Intel·ligència Artificial i els models predictius.

Aquesta nova tecnologia permet a Securitas Direct detectar les situacions de perill per actuar de manera immediata. Així, redueix a menys de 20 segons la seva capacitat de reacció davant situacions de risc amb avís immediat a les Forces i Cossos de Seguretat i serveis d’emergència quan sigui necessari.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00