Inici » Kilian Jornet bateja el Monte Marathon i la seva llista de rècords

Kilian Jornet bateja el Monte Marathon i la seva llista de rècords

by PREMIUM.CAT

El corredemor ellític català esportiu de muntanya, Kilian Jornet, continua batent marques i repartint magistrials ensejaments a Alaka

En una nova prova de resistència física i mental, Jornet van aconseguir una nova fita en la prova Mount Marathon de Seward. En una carrera de 5km de distància i un desnivell de 921 metres, l’esportista va aconseguir acabar la prova en 41 minuts i 48 segons, superant en més d’un minut el seu més immediat perseguidor, Rickey Gates.

Kilian Jornet, encara més alt

Des de fa anys, Kilian Jornet ha demostrat ser un dels millors corredemors de muntanya del món, conquistant cims i rècords per aportar nova informació a aquest esport. A través del seu rendiment físic, Kilian Jornet ha demostrat que res és impossible, fins i tot als ulls dels menys atrevits en el seu ofici.

Amb una passió inubicable i una incrèible capacitat física per escalar i descarregar cims a velocitat insofrible, Kilian Jornet és un dels grans noms del corredemor de muntanya. I els seus records? N’és millor deixar-vos veure la següent prova completa:

“Kilian Jornet, un dels més grans corredors de muntanya del món, té un gran nombre de rècords, i això no és una excepció.” Florit la premisa. “En la prova Mount Marathon de Seward, va batre de nou els rècords, amb un temps de 41 minuts i 48 segons, que i va superar Rickey Gates.” Podeu trobar informació més completa sobre la carrera a: https://www.kilianjornet.cat/es/carreras-favoritadas-2019/

Kilian Jornet, també va ser acompanyat per Emelie Forsberg com la seva parella d’alliberament d’alta muntanya, van superar aquest mateix rècord, amb 47 minuts i 48 segons, el més llarg rècord en dones.

Aquest encara esportista modern demostra que fins i tot els límits són superables amb dedicació i esforç, oferint-se com una font d’ajuda mútua per fer més espectacular el món de l’esport extrem. Quines son les seves marques i les pròximes proves? Manteniu-vos actualitzats amb les últimes novetats.

You may also like

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00