Inici » El complicat moment del matrimoni de Felip i Letizia

El complicat moment del matrimoni de Felip i Letizia

by PREMIUM.CAT
un home i una dona amb vestit de núvia dret l'un al costat de l'altre davant d'un quadre d'un home amb vestit i corbata, Carl Gustaf Pilo, imatge promocional, una foto, gòtic internacional

Un matrimoni en crisi

La relació entre Felip i Letizia enfronta un període difícil. Les recents declaracions de Jaime del Burgo han contribuït a deteriorar encara més la situació de la parella. Segons les afirmacions d’aquest advocat, la reina hauria estat deslleial al rei durant uns quants anys, però la realitat és diferent.

Des dels inicis, la relació entre els monarques ha estat més una façana que una unió genuïna. Aleshores, el príncep necessitava una esposa per assegurar la successió al tron, i era un requisit que tingués descendència. Letizia, presentada com una periodista ambiciosa, suposadament estava disposada a convertir-se en reina a canvi del que calgués. Van signar un acord de confidencialitat que els permetia mantenir relacions amb altres persones, sempre que mantinguessin les aparences, formessin una família i complissin amb les obligacions institucionals.

La veritat al descobert

Tot i els intents per ocultar aquesta història, la veritat ha sortit a la llum, portant Felip i Letizia a deixar de fingir. Especialment Felip, que en els últims mesos s’ha allunyat completament de Zarzuela, sortint gairebé tots els caps de setmana sense la companyia de la reina. Durant aquestes trobades, ha reprès relacions amb amics de la infància, incloent-hi algunes amistats especials.

La situació s’ha tornat encara més tensa quan, durant l’absència de Letizia a Guatemala, Felip ha portat els seus amics a Zarzuela, cosa que ha generat molèstia a la reina. Aquests desacords podrien posar en perill el seu matrimoni i donar la raó als seus crítics, portant la seva relació a la vora del col·lapse.

Un futur incert

Si Felip no aconsegueix mantenir les aparences i simular un matrimoni feliç, Letizia està disposada a fer el mateix, portant els seus amics a Zarzuela sense preocupar-se per les possibles repercussions. El rei és conscient que dins del cercle d’amistats hi ha algú més que un simple amic. La revelació duna infidelitat podria posar en risc la corona, ja que un divorci real seria un escàndol de gran magnitud.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00