Inici » El matrimoni de Felipe i Letizia: una situació complicada

El matrimoni de Felipe i Letizia: una situació complicada

by PREMIUM.CAT
un grup de persones una al costat de l'altra amb roba formal i una núvia amb vestit de núvia i un nuvi amb vestit militar, Florence Engelbach, fantàsticament cridanera, una foto, gòtic internacional

Una relació de conveniència

El matrimoni de Felipe i Letizia està passant per una mala època. Les declaracions de Jaime del Burgo han erosionat encara més la relació entre ells. Segons les seves paraules, la reina hauria estat infidel al rei amb ell durant diversos anys, però aquesta afirmació no és verídica. La veritat és que la relació entre els monarques sempre ha estat una farsa. En aquell moment, el príncep necessitava una dona per heretar el tron i Letizia era una de les opcions. Van signar un acord de confidencialitat en el qual es permetia a tots dos tenir altres parelles, sempre que mantinguessin les formes i formessin una família (https://correccioencatala.cat/com-estructura-text-catala/).

Una situació insostenible

Felipe i Letizia han intentat mantenir les aparences durant els últims anys, però ara que tot ha sortit a la llum, han decidit deixar de fingir. Especialment Felipe, que en els últims mesos ha desaparegut completament de Zarzuela. Ha passat gairebé tots els caps de setmana sense la reina i s’ha reunit amb els seus amics d’infància, amb els quals ha recuperat el contacte. Però no només són amics, també hi ha algunes amigues especials amb les quals el rei ha reprès relacions.

Una relació trencada

La situació s’ha deteriorat fins al punt que la relació entre Felipe i Letizia està totalment trencada. Letizia s’enfada amb Felipe per no mantenir les formes i per portar els seus amics i amigues a Zarzuela sense tenir en compte les conseqüències. Aquesta actitud del rei posa en perill el matrimoni i dona raó als seus detractors. Si Felipe no canvia el seu comportament i continua sense fingir ser un matrimoni feliç, Letizia farà el mateix. Portarà els seus amics i amigues a Zarzuela i no li importarà que puguin fer fotografies compromeses. El rei sap que en el seu grup d’amics hi ha algú que és més que un amic. La corona podria estar en perill si es descobreix que algun dels dos està involucrat amb una altra persona, ja que el divorci dels reis seria un gran escàndol i una gran mentida als ciutadans (https://correccioencatala.cat/com-estructura-text-catala/).

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00