Inici » El talent cinematogràfic de Dani de l’Ordre

El talent cinematogràfic de Dani de l’Ordre

by PREMIUM.CAT
un home amb vestit i un godzilla en un carrer de la ciutat amb un cotxe al fons, amb un home amb vestit i una màscara de monstre al carrer, Eddie Mendoza, vfx, un panell de còmics, neofiguratiu

El desig d’explorar nous gèneres

Dani de l’Ordre vol dirigir una pel·lícula d’acció, un gènere que l’apassiona. Tot i que recentment se li va presentar l’oportunitat de fer un projecte en aquesta línia, lamentablement no es va concretar. El seu interès per l’acció i la ciència ficció es veu reflectit en la seva preferència per pel·lícules com Godzilla i Kong, així com la seva admiració per produccions que renoven visualment el gènere, com John Wick i Tyler Rake. Aquest enfocament renovador és el que més gaudeix al cinema.

Casa en flams: una proesa cinematogràfica

Tot i que la seva última pel·lícula, Casa en flames, no pertany al gènere d’acció, mostra moments frenètics que revelen la versatilitat de Dani de l’Ordre com a director. Amb onze pel·lícules dirigides als 35 anys, ha demostrat un notable creixement des del seu debut amb Barcelona, ​​nit d’estiu el 2013. Al llarg de la seva carrera, ha evolucionat i deslligat de l’etiqueta de director cursi, explorant gèneres com la comèdia destroyer, com s’evidencia a Such Brave Girls i la seva propera sèrie A mort.

Superant obstacles personals

Dani de l’Ordre ha enfrontat desafiaments personals, incloent-hi problemes de salut mental, que ha aconseguit superar. Després de reconèixer que havia construït la seva identitat al voltant del cinema que havia realitzat, ha aconseguit deixar enrere aquesta por i ha continuat la seva prolífica carrera cinematogràfica amb pel·lícules com 42 segons, Casa en flames, i un proper projecte basat en el llibre El director, de David Jiménez.

Casa amb flames: una mirada a les relacions familiars

La pel·lícula Casa en flames, escrita en català i amb un elenc coral destacat, explora les dinàmiques familiars, els afectes, els retrets i les mitges veritats que sorgeixen al si d’una família. A través d’aquesta història, Dani de l’Ordre aborda temes com la síndrome del niu buit, el romanticisme tòxic i el complex de ser una mare dolenta, oferint una visió profunda de les relacions familiars.

L’enfocament creatiu de Dani de l’Ordre

La pel·lícula Casa en flames es destaca pel seu intel·ligent guió i una posada en escena que privilegia les interpretacions. Amb escenes llargues i un enfocament teatral, el director ha aconseguit crear un ambient propici perquè els actors desenvolupin els personatges. La seva habilitat per dirigir i el seu enfocament fresc es reflecteixen a la pel·lícula, que equilibra humor i moments emotius de manera magistral.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00