Una fusió d’art culinari i musical
A nivell musical, el terme pizzicat es refereix a l’execució manual d’un fragment en una peça interpretada amb un instrument d’arc. Aquesta mateixa expressió dóna nom al restaurant gastronòmic ubicat a la terrassa del Palau de la Música, on es fusiona l’art culinari amb la passió pel bon àpat.
El restaurant és a l’ampliació dissenyada per l’arquitecte Òscar Tusquets, durant la rehabilitació de l’emblemàtic Palau. Amb una ubicació privilegiada al centre de la ciutat i unes vistes impressionants, Pizzicato ofereix una experiència gastronòmica única.
El talent darrere de la cuina
Luciana Russo, una experimentada xef argentina amb una destacada trajectòria a l’alta cuina, lidera l’equip culinari de Pizzicato. Amb una formació que inclou el pas per reconeguts restaurants com Martin Berasategui i el Culler de Pau, Luciana aporta la seva visió de la tradició catalana amb un toc internacional als plats del restaurant.
El seu enfocament en la simplicitat i la qualitat dels ingredients es reflecteix a la nova carta del restaurant, que incorpora influències llatines i ressalta la frescor dels sabors a través de tècniques culinàries innovadores.
Una experiència gastronòmica única
Pizzicato es distingeix pel seu enfocament a la brasa, una tècnica culinària que comparteix arrels amb la cuina llatinoamericana. Des del torrat subtil del pa de massa mare fins al fumat d’albergínia escalivada, la brasa és un element central en la creació de plats elegants i apassionants.
La carta del restaurant ofereix una varietat de platerets amb personalitat pròpia, com l’ajoblanco amb all negre i escopinyes, l’steak tàrtar amb matrimoni i tàperes, i la truita feta a baixa temperatura amb pop a la brasa. Aquests plats sorprenen i delecten els comensals amb combinacions de sabors innovadores i exquisides.
Experiències per a tots els gustos
A més de la seva oferta gastronòmica, Pizzicato ofereix experiències úniques als seus comensals. Amb un menú de migdia que canvia setmanalment, el restaurant permet als visitants gaudir d´una selecció de plats de la carta i creacions especials. A les nits, l’experiència culinària es complementa amb una selecció acurada de vins que ofereix opcions tant per a aficionats als vins naturals com per a amants de les referències clàssiques.
Amb una atmosfera acollidora i una proposta gastronòmica excepcional, Pizzicato és una destinació imprescindible per als amants del bon menjar i les experiències culinàries memorables.