Inici » La Intrigant Relació Entre Meghan Markle i el Príncep Harry

La Intrigant Relació Entre Meghan Markle i el Príncep Harry

by PREMIUM.CAT
un home i una dona caminant junts per una vorera davant d'un edifici amb gespa verda i graons, Bourgeois, vfx, una foto, premsa privada

Un cop d’ull Revelador a la Vida Privada de la Parella Reial

La relació entre Meghan Markle i el príncep Harry ha estat objecte de nombroses especulacions i controvèrsies, especialment en relació amb les suposades infidelitats que han marcat el seu matrimoni. El llibre ‘Harry: converses amb el príncep’ d’Angela Levin ha revelat detalls impactants que donen una nova llum sobre l’estabilitat de la seva relació, destacant un patró d’enganys que sembla repetir-se a la família Windsor.

Revelacions Impactants sobre el Príncep Harry

Segons el llibre de Levin, el príncep Harry hauria tingut un idil·li amb la model britànica Sarah Ann Macklin el 2016, quan ja estava sortint amb Meghan Markle. Aquest fet ha sorprès molts, ja que Harry era vist com una excepció en una família marcada per la infidelitat. El relat de Levin descriu com Harry va conèixer Macklin en una reunió íntima i ràpidament es van sentir atrets. La relació entre Harry i Macklin va ser més que una simple relliscada; el príncep estava impressionat per la seva personalitat i encant, que coincidien amb els seus gustos i preferències. Tot i els rumors sobre la seva relació amb Meghan Markle, Harry i Macklin van continuar trobant-se en diverses ocasions. Tot i això, la relació va acabar abruptament quan Harry va viatjar a Àfrica, i també a causa de les diferències en els seus estils de vida.

Les pròpies infidelitats de Meghan Markle

Les revelacions sobre Harry no són les úniques que han sacsejat la parella. Informes suggereixen que Meghan Markle també podria haver tingut les seves aventures extramatrimonials. Segons fonts, la duquessa de Sussex hauria iniciat una relació prohibida amb un dels seus guardaespatlles. Aquest romanç hauria desencadenat una crisi monumental mentre la parella residia a Anglaterra, cosa que finalment els va portar a mudar-se als Estats Units en un intent desesperat per reiniciar les seves vides i curar les ferides. A més, ha sorgit la possibilitat d’una superposició entre la relació de Meghan amb el xef Cory Vitiello i l’inici del seu idil·li amb Harry.

Un Patró Recurrent a la Família Reial Britànica

Les infidelitats de Meghan i Harry reflecteixen un patró recurrent a la família reial britànica, on els enganys semblen ser una constant. La història és plena d’exemples, des de l’esmentat triangle amorós del rei Carles III fins als rumors sobre el príncep Guillem. Aquests casos subratllen les dificultats i les pressions que enfronten les parelles reals, exposades constantment a l’escrutini públic ia les temptacions que vénen amb la fama i el poder. Tot i això, les ferides causades per les infidelitats i les crisis subsegüents podrien trigar molt a curar completament.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00