Inici » La Relació Entre Sofia i Coloma: Una Història de Humiliacions i Privilegis

La Relació Entre Sofia i Coloma: Una Història de Humiliacions i Privilegis

by PREMIUM.CAT
un grup de persones caminant per un carrer una al costat de l'altra amb vestit i corbata i una dona amb un vestit blanc, Eva Gonzalès, foto real, una foto, gòtic internacional

Un Passat de Desencontres

La tensa relació entre Sofia i Paloma té les arrels en un esdeveniment que va marcar un abans i un després en la història de la reialesa espanyola: el casament de Felip i Letizia. Des d’aquell moment, es van desencadenar una sèrie de successos que han deixat empremta a la família reial.

Durant les noces, es va produir un incident que va generar controvèrsia. Segons el protocol, Sofia havia d’acompanyar el seu fill, mentre que Joan Carles havia d’entrar del braç de la consogra. No obstant això, el llavors rei va entrar de la mà del braç de la seva germana, desencadenant comentaris despectius cap a la família de Letizia. Aquest gest va ser interpretat com un afront cap a Paloma Rocasolano, la mare de Letizia, i va marcar l’inici d’una sèrie d’humiliacions.

La Primera Humiliació

La primera humiliació cap a Paloma Rocasolano es va materialitzar quan, segons testimonis, a la Zarzuela es va qüestionar el seu origen sindicalista i la seva estatura, desestimant la seva participació a l’esdeveniment. Aquest episodi va deixar una profunda ferida a la família de Letizia, especialment a l’ara reina, qui no va oblidar ni va perdonar aquest acte.

A més, es va revelar que es va vetar la presència de la llavors segona dona del pare de Letizia, Jesús Ortiz, en un clar intent de desacreditar la família. Aquests successos van marcar un abans i un després en la relació entre Sofia, Paloma i la família reial.

Privilegis i Desprestigi

Tot i les humiliacions, Paloma Rocasolano es va mantenir ferm a causa dels privilegis que li atorgava la seva posició com a mare de la reina d’Espanya. Tot i això, amb el pas del temps, s’ha desfermat una campanya de desprestigi contra la monarquia, cosa que ha portat a la pèrdua d’aquests privilegis.

S’ha qüestionat l’origen dels beneficis que Paloma ha gaudit i ha generat sospites sobre la seva situació financera. Aquesta situació ha portat a un distanciament entre la família reial i Paloma Rocasolano, marcant un canvi significatiu a la seva vida.

El Canvi de Circumstàncies

Des que es va iniciar la campanya de desprestigi, Paloma Rocasolano ha perdut els privilegis que abans gaudia, mentre que els Borbó han recuperat terreny. Aquest canvi de circumstàncies ha marcat un gir en la relació entre Sofia, Paloma i la família reial, evidenciant la volatilitat dels privilegis i les relacions a la reialesa.

Reflexió Final

La història d’humiliacions i privilegis entre Sofia, Paloma i la família reial espanyola és un recordatori de la complexitat de les relacions a la reialesa. Els esdeveniments que han marcat aquesta relació han deixat una empremta inesborrable, evidenciant la fragilitat dels privilegis i la volatilitat de les relacions en aquest àmbit.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00