Inici » La solitud de Letizia i el retorn dels Borbó a Zarzuela

La solitud de Letizia i el retorn dels Borbó a Zarzuela

by PREMIUM.CAT
un grup de persones una al costat de l'altra en una habitació amb un quadre a la paret darrere, Florence Engelbach, imatge promocional, una foto, gòtic internacional

La campanya de desprestigi contra Letizia ha tingut conseqüències

La campanya de desprestigi contra Letizia ha tingut un impacte significatiu i ha deixat la reina completament sola. Els Borbó han guanyat la primera batalla. Després d’una dècada d’aïllament, tornen a ser al centre d’atenció mediàtica i es reuneixen davant de les càmeres. Han celebrat pràcticament tots els aniversaris i es reuneixen diverses vegades, fins i tot a Zarzuela, on la reina ha imposat les seves normes.

Letizia ja no té el control de Zarzuela

En aquest moment, Zarzuela ja no pertany a Letizia. Encara que ella viu al Pavelló del Príncep, a un quilòmetre de Zarzuela al mateix recinte, la reina no volia que cap Borbó entrés sense el seu permís. Ara els membres de la família reial es mouen lliurement pels terrenys. De fet, la infanta Elena visita pràcticament cada tarda la seva mare i la seva tia, i entrena amb els seus cavalls, un dels seus esports favorits. Els fills de la infanta Cristina, Irene i Miguel Urdangarin, es queden amb la seva àvia, un fins a finals de l’estiu i l’altre fins que se’n cansi. Victoria Federica també s’hi uneix en algunes ocasions, especialment quan surten de festa i tornen de matinada.

La infanta Cristina també aprofita la situació

La infanta Cristina també ha aprofitat l’ocasió i, atès que dos dels seus quatre fills viuen a Zarzuela, ella també planeja instal·lar-se al palau per ajudar la seva mare i la seva tia, i així tenir control sobre els joves.

La infanta Cristina es queda sola a Ginebra

Des que Irene ja no hi viu a Ginebra, és cada vegada més comú veure la infanta Cristina a Espanya, especialment a Barcelona o Madrid. Les visites són freqüents i cada vegada més llargues. Tot i això, per ara la infanta Cristina no té plans d’instal·lar-se a Espanya. La seva vida continua estant a Ginebra, ja que si no, l’herència de Joan Carles cauria a les mans de la Hisenda Pública. Tot i que reconeix que cada vegada se sent més sola des de la partida dels seus quatre fills.

Privadesa i discreció en una nova casa

Ara com ara, la infanta Cristina pot passar tot el temps que vulgui a Espanya perquè paga un lloguer de 5.000 euros mensuals a Ginebra, cosa que demostra que hi viu més de 186 dies a l’any. Anteriorment vivia en un dúplex de 12 habitacions al centre històric de la ciutat, a prop de la catedral i al costat de l’ajuntament, però ara s’ha mudat a una casa amb jardí als afores per trobar privadesa i discreció.

El retorn dels Borbó a Zarzuela

El pitjor malson de Letizia s’ha confirmat: els Borbó han tornat a Zarzuela i planegen quedar-s’hi per molt de temps.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00