Inici » El retorn d’Agnès Marquès a TV3: Un nou començament

El retorn d’Agnès Marquès a TV3: Un nou començament

by PREMIUM.CAT
una dona amb un vestit blau està asseguda i somriu a la càmera amb un somriure a la cara, Adrienn Henczné Deák, imatge promocional, retrat d'un personatge, arbeitsrat für kunst

El fin de Planta baixa y el retorno de Agnès Marquès

El magazine Planta baixa, que va heretar Agnès Marquès de Ricard Ustrell, no ha aconseguit complir les expectatives de TV3 i ha estat cancel·lat. Tècnicament, el programa no ha estat renovat, cosa que era una preocupació de l’equip atesa la situació d’audiència. La temporada passada, el programa ja havia rebut un avís seriós en renovar a la baixa, reduint significativament el pressupost i passant a emetre’s entre programes enllaunats a mitja tarda. Aquest revés ha portat l’equip de la productora La Manchester a cercar noves oportunitats laborals. Tot i això, Agnès Marquès ha reprès la seva posició com a plantilla fixa de TV3.

El viaje de Agnès Marquès en TV3

Als 45 anys, Agnès Marquès ha experimentat un viatge d’anada i tornada a TV3, assumint per primera vegada la direcció i la presentació en solitari d’un programa de gran envergadura. Tot i que aquest intent no ha tingut l’èxit esperat, és important recordar que la periodista nascuda a Palma va iniciar la seva carrera com a parella de Ramon Pellicer al TN Cap de setmana, i posteriorment va presentar un programa al Canal 33. Tot i això, el seu pas per aquests espais va passar desapercebut. El Grupo Godó la va convèncer per fer el salt en solitari al programa nocturn No ho sé de RAC 1, cosa que la va portar a prendre una excedència de TV3. Després del seu retorn, la incògnita sobre el seu proper projecte ha estat refusada per la direcció de TV3, assignant-li la conducció de nits temàtiques, començant amb la primera Nit sense ficció amb Josep Palau, un col·laborador de Tot es mou que s’ha convertit en la seva nou copresentador.

El futuro de Agnès Marquès y Josep Palau en TV3

El programa dels dimarts, Sense ficció, és un contenidor de documentals que inclou periòdicament un debat en directe sobre el tema del reportatge. Aquesta nit, la parella Marquès-Palau conduirà aquest debat i abordarà l’experiment de deixar un grup de joves sense mòbil durant una setmana. Si la parella demostra ser efectiva, és probable que continuïn conduint futures Nits sense ficció. De moment, Agnès Marquès no té previst participar en altres programes per a la nova temporada, mentres que Josep Palau continuarà formant part de Tot es mou.

El renacer de Josep Palau

Josep Palau, conegut per la seva participació al programa per a nens Tags del Canal Súper 3, ha tornat a TV3 durant l’estiu amb Tot es mou, i el seu acompliment li ha assegurat un lloc a la cadena. Amb la seva telegènia i bona dicció, ha esdevingut un col·laborador destacat. Ara, com a copresentador de Nits sense ficció amb Agnès Marquès, s’espera que continuï el seu ascens a la televisió.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00