Inici » Letizia: De la plebeya a la reina d’Espanya

Letizia: De la plebeya a la reina d’Espanya

by PREMIUM.CAT
una dona amb vestit de núvia i un home amb vestit i corbata asseguts a una taula amb micròfons, Eva Gonzalès, imatge promocional, una foto, hiperrealisme

L’Ascens de Letizia

S’ha escrit molt sobre Letizia, però pocs coneixen la seva veritable història. Abans de convertir-se en reina, Letizia era una plebea que vivia una vida comuna i corrent. Tot i això, sempre va ser una persona ambiciosa i la seva família sabia que arribaria lluny.

Al seu primer llibre autobiogràfic, David Rocasolano revela detalls íntims sobre la vida de Letizia abans del seu matrimoni amb Felip VI. Encara que aquestes pàgines van causar controvèrsia a la seva família, Letizia no es va deixar intimidar i va seguir endavant amb determinació.

Orígens Humils

La família de Letizia, els Ortiz Rocasolano, provenia d’un origen humil. El seu pare, Jesús Ortiz, sempre es va considerar una persona important, però en realitat només treballava quan podia, ja que el sou de la seva mare, Paloma Rocasolano, no aconseguia per cobrir totes les despeses. Amb tres filles, la família lluitava per arribar a final de mes, i sovint havien de conformar-se amb sopars senzills i abrigar-se amb nòrdics per combatre el fred.

Tot i les dificultats econòmiques, Letizia compartia moments especials amb la seva germana Telma Ortiz. Passaven els estius juntes a la Costa Brava, gaudint de la companyia mútua i creant records inoblidables.

El Camí cap a la Realeza

Després d’acabar els estudis universitaris, Letizia va viure una època de llibertat i es va mudar a Mèxic. Tot i això, són els estius a la Costa Brava els que guarda amb més afecte al seu cor. Allà, amb la seva germana Telma, gaudia de la bellesa del mar i la natura.

David Rocasolano revela al seu llibre que Letizia solia practicar nudisme a les platges de la Costa Brava i feia autoestop per moure’s per la zona. Aquestes anècdotes mostren un costat despreocupat i aventurer de Letizia que pocs coneixen.

El llegat de Letizia

Avui dia, Letizia és coneguda com la reina d’Espanya i ha deixat una empremta inesborrable a la història del país. El seu ascens de plebea a reina és un testimoni de la seva determinació i perseverança. Encara que el seu passat humil podria haver-la limitat, Letizia va demostrar que no hi ha límits per a aquells que somien d’allò més bé.

La història inspira moltes persones i demostra que l’origen no determina el destí. Letizia és un exemple de com el treball dur i la determinació poden portar a grans èxits. El seu paper com a reina d’Espanya ha deixat una marca indeleble a la història del país i al cor del seu poble.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00