Inici » L’Excepcional Autocaravana Volkswagen Grand California 2025

L’Excepcional Autocaravana Volkswagen Grand California 2025

by PREMIUM.CAT
una furgoneta blanca està aparcada al costat de la carretera davant d'uns arbres i herba, amb un bosc al fons, Bernd Fasching, il·lustració ultra realista, una representació digital, panfuturisme

Una Nova Experiència de Viatge

Volkswagen ha presentat la impressionant Grand California 2025, una autocaravana que promet revolucionar la manera de viatjar. Aquesta camper, la més gran de la reconeguda marca alemanya, es destaca com una veritable icona entre els amants de les autocaravanes espaioses i d’alta gamma, oferint una experiència de luxe sense precedents al món de les campers.

Disseny i Tecnologia Avançada

Basada a la Crafter, la furgoneta més gran de Volkswagen, la Grand California 2025 ha rebut una actualització completa que la fa encara més atractiva. Des del disseny exterior fins als avenços tecnològics, aquesta autocaravana ha estat meticulosament dissenyada per maximitzar l’espai i oferir comoditat inigualable.

El càrrec de comandaments de la Grand California 2025 és ara més avançat tecnològicament, amb un quadre d’instruments digital i una gran pantalla tàctil de 12,9 polzades per al sistema multimèdia. Aquest nou sistema, semblant al dels turismes d’alta gamma, inclou control per veu IDA amb ChatGPT, facilitant la interacció i el control de les funcions del vehicle.

Comoditat i Funcionalitat

La funcionalitat de lʻinterior ha estat optimitzada, amb la reubicació de la palanca de canvis i la integració dʻun fre dʻestacionament elèctric, contribuint a un disseny més net i ergonòmic. A més, s’ha incorporat un nou tauler de control electrònic que funciona com un sistema de domòtica, que permet ajustar la calefacció i monitoritzar els nivells dels tancs d’aigua dolça i grisos.

Per als viatgers més exigents, també està disponible l’opció d’instal·lar un sistema de televisió via satèl·lit a les dues versions de la Grand California, assegurant que puguin gaudir de totes les comoditats modernes mentre són a la carretera.

Potència i Disponibilitat

Equipada amb un motor dièsel de 2.0 litres TDI i una transmissió automàtica de vuit velocitats, la Grand California 2025 garanteix una conducció suau i eficient. Aquesta autocaravana estarà disponible per comprar a Alemanya, amb plans d’expansió a altres mercats europeus, incloent-hi Espanya, oferint luxe i comoditat inigualables a partir de 79.314 euros.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00