Inici » El Caftà Estampat: La Peça Imprescindible per a l’Estiu

El Caftà Estampat: La Peça Imprescindible per a l’Estiu

by PREMIUM.CAT
una dona de peu davant d'una piscina amb un vestit rosa i sandàlies amb una piscina blava al fons, marca Christian Hilfgott, vitalitat estival, una pintura detallada ultrafina, moviment d'arts i manualitats

Una Peça Única i Vibrant

El caftà estampat d’El Corte Inglés és una peça imprescindible per als amants de la moda que busquen combinar estil, comoditat i funcionalitat. Amb un disseny únic i vibrant, aquest caftà és la peça perfecta per a climes càlids i per a l’estiu. El seu estampat mosaic retro, inspirat en motius orientals, combina tons vibrants de fúcsia amb una paleta de colors variada, afegint un toc d’exotisme i sofisticació a l’abillament.

Estil Còmode i Adaptable

El caftà està dissenyat amb un coll rodó equipat amb un sistema de tirants elàstics que permeten ajustar-lo a la mesura del cos, assegurant un ajustament perfecte i personalitzat. Aquest detall no només garanteix la comoditat durant tot el dia, sinó que també afegeix un toc informal i relaxat al disseny general, ideal per a climes càlids. La seva longitud, que s’estén des del coll fins una mica més a baix dels genolls, proporciona una cobertura adequada sense sacrificar la comoditat.

Material de Qualitat

El caftà està elaborat a partir de 100% viscosa, un teixit conegut per les seves propietats hipoal·lergèniques i la seva excel·lent transpirabilitat, ideal per a climes càlids. A més, la viscosa proporciona un nivell bàsic d’aïllament en temperatures fredes, fent-la versàtil per a diferents condicions climàtiques.

Cuidats Detalls i Manteniment

Per mantenir el caftà en perfectes condicions, els fabricants recomanen seguir una sèrie de recomanacions, com utilitzar detergents per a roba delicada i evitar l’aigua calenta en el rentat. A més, es desaconsella l’ús d’assecadora per preservar la qualitat del teixit.

Disponible en Línia

Actualment, aquest caftà està disponible a través del portal en línia d’El Corte Inglés per un preu de 80 euros.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00