Inici » Ripoll recupera la seu d’exàmens teòrics de conduir

Ripoll recupera la seu d’exàmens teòrics de conduir

by premium.cat
dos mujeres miran la pantalla de una computadora y escriben en ella con un marcador en la boca y un lápiz en la boca, Dahlov Ipcar, captura de pantalla, gráficos por computadora, escuela de barbizon

Un acord entre l’SCT i la DGT permet reobrir els centres desplaçats que havien cessat la seva activitat

El Servei Català de Trànsit (SCT) i la Dirección General de Tráfico (DGT) van arribar ahir a un acord per reactivar els exàmens teòrics de conduir als centres desplaçats que havien tancat les seves portes a Ripoll, Olot, Tortosa, la Seu d’Urgell i la Pobla de Segur. Segons aquest acord, l’SCT proporcionarà el material informàtic necessari i la DGT el software de l’examen. Ripoll serà la primera seu que tornarà a funcionar, en un espai cedit pel Consell Comarcal del Ripollès, i la Federació d’Autoescoles de Girona s’encarregarà de coordinar la posada en marxa d’aquest procés.

L’SCT reclama el traspàs de les competències dels exàmens pràctics de conduir

En la mateixa reunió, l’SCT va reiterar la seva demanda a la DGT perquè traspassi al govern català les competències per realitzar els exàmens pràctics de conduir. L’SCT considera que les mesures adoptades per la DGT, com els interinatges i les hores extres dels examinadors, no són suficients per atendre les necessitats i la demanda existent -amb 50 mil persones a l’espera de poder fer l’examen- i que cal una plantilla estable d’aquest col·lectiu. La DGT va admetre que Catalunya és l’única comunitat de l’estat on hi ha un problema d’aquesta magnitud.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00