Inici » Solsona oferirà al febrer la prova de nivell d’anglès prevista dels exàmens de Cambridge

Solsona oferirà al febrer la prova de nivell d’anglès prevista dels exàmens de Cambridge

by PREMIUM.CAT
una mujer parada en la entrada de un edificio con un árbol frente a ella y un edificio con arcos y puertas, Celia Fiennes, fílmica, una pintura mate detallada, románica

Què és el mock exam o prova de nivell?

Es tracta d’una convocatòria anterior als exàmens d’anglès de Cambridge que permet als examinands saber quin examen els correspon i preparar-se de manera adequada. A Solsona, es realitzarà el dissabte 24 de febrer al matí a les instal·lacions de l’escola Setelsis, i les inscripcions, que no tenen cap cost, estan obertes fins al dia 19.

El mock exam és una prova voluntària per mesurar les competències en lectura, escriptura, escolta i parla i no influeix en la possibilitat de presentar-se a l’examen final de Cambridge. Tanmateix, Maria Claret i Sara Malé, que són l’equip de coordinació a Solsona d’aquestes proves oficials gestionades per la regidoria d’Educació, afirmen que “és molt recomanable per a l’estudiant per tenir una orientació precisa sobre el seu nivell i per conèixer el format de l’examen”. L’any passat hi van participar 85 alumnes.

Per a quins nivells es farà la prova?

Es farà la prova per als nivells de Young learners, KET, PET, FCE i CAE. Per a inscriure’s-hi cal enviar les dades personals i la data de naixement de l’alumne, el centre educatiu, si és el cas, i el nivell al qual es presenta al correu electrònic [email protected]. Durant la setmana posterior a la prova s’enviaran els resultats a les persones presentades.

Quan seran els exàmens oficials de Cambridge a Solsona?

El 8 de juny és la data dels exàmens oficials de Cambridge a Solsona i hi haurà temps per inscriure’s-hi fins al 22 d’abril. En aquesta convocatòria els certificats seran per als nivells KET (A2), PET (B1) i FCE (B2). La regidoria d’Educació aposta des del 2016 per aquesta iniciativa, de la qual es fa una valoració molt positiva. L’any passat van examinar-se 48 persones en algun dels tres nivells que es van oferir.

La regidora de l’àrea, Esther Espluga, ressalta “l’avantatge que suposa per a la població local i rodalies de totes les edats de poder examinar-se a Solsona d’unes proves amb aquest reconeixement internacional tant en universitats com en organitzacions públiques i privades de tot el món”. Espluga també remarca que la continuïtat del certificat de l’Ajuntament com a centre examinador de Cambridge és possible gràcies a la feina de Sara Malé i Maria Claret, l’assessorament de Susan Pexton, coordinadora i examinadora, i la col·laboració d’escoles i acadèmies de Solsona.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00