Inici » El fitxatge de Marc Márquez per Ducati: una nova era a MotoGP

El fitxatge de Marc Márquez per Ducati: una nova era a MotoGP

by PREMIUM.CAT
una persona que condueix una motocicleta en una pista de curses amb un casc posat i un casc al cap i un casc a la mà, Dahlov Ipcar, vfx, infografia, precisió

Un canvi històric a la categoria reina

El fitxatge de Marc Márquez per Ducati ha suposat un canvi històric a la categoria reina del motociclisme. Aquesta decisió ha consolidat el pla de l’ilerdenc, que ha vist com el seu camí traçat ha donat fruits després de deixar Honda i recalar en una estructura satèl·lit com el Gresini, però a cavall de la millor moto de la graella, la Desmosedici, proveïda pels de Borgo Panigale, a l’equip de Nadia Padovani.

Un retorn a la competitivitat

Aquest moviment ha permès a l’octocampió del món tornar a sentir-se ràpid, competitiu i conscient que la resta d’equips de la graella s’anaven a lluitar per ell. Amb una moto ‘desactualitzada’, és a dir, la de l’any passat, Márquez ha estat l’únic capaç de competir amb la Desmosedici d’aquest any, la GP24, situant-se tercer en la classificació general.

Negociacions i reaccions

El fitxatge de Márquez per Ducati no va ser un procés senzill. El pilot va rebutjar firmar per un altre equip satèl·lit com el Pramac, i això va fer saltar les alarmes a Ducati. Davant del temor de perdre el millor pilot, tant en l’àmbit esportiu com mediàtic, van desfer el contracte verbal que tenien amb Jorge Martín i es van decidir per Marc Márquez.

Un repte per al futur

El fitxatge de Marc Márquez per Ducati ha generat expectatives sobre el seu futur a la categoria. Amb la millor moto de la graella, Márquez podria tornar a aixecar un títol de MotoGP el 2025 i igualar Valentino Rossi. A més, el 2026, tindrà l’oportunitat de lluitar pel campionat i situar-se per sobre del ’46’, assolint el seu veritable objectiu.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00