Inici » La influència de Letizia en la monarquia espanyola

La influència de Letizia en la monarquia espanyola

by PREMIUM.CAT
una dona amb un vestit blanc i un home amb vestit i corbata passegen junts per una habitació, Eva Gonzalès, imatge promocional, una foto, gòtic internacional

Una campanya de desprestigi

La campanya de desprestigi contra Letizia ha tingut un impacte significatiu en la monarquia espanyola. Durant els últims mesos, s’ha intentat minimitzar el paper de la reina després de deixar Felip VI en un segon pla. No obstant això, després de les declaracions de Jaime del Burgo, Letizia no ha tingut més opció que acceptar el seu paper com a reina consort. Actualment, es dedica a actes institucionals de menor importància.

Una venjança contra els Borbó

La reina Letizia ha aconseguit venjar-se dels Borbó i ha aconseguit que el cognom Borbó perdi rellevància. Aprofitant el moment en què la corona es ressentia per les accions de Juan Carlos i el cas Nóos, va obligar el seu marit a retirar-los les funcions institucionals i el sou que percebien dels Pressupostos Generals de l’Estat. Aquesta acció ha aconseguit que Leonor, la futura reina d’Espanya, ja no tingui cap relació amb aquest cognom.

La influència dels Ortiz Rocasolano

Letizia havia separat Felipe de la seva família, però continuava premiant els Ortiz Rocasolano. La seva mare, Paloma Rocasolano, era qui s’encarregava de la cura de Leonor i Sofia quan eren petites. Durant la pandèmia de la COVID-19, va viure amb ells a Zarzuela. Aquesta situació ha beneficiat els Ortiz Rocasolano, incloent-hi Telma Ortiz i la seva parella, i Jesús Ortiz i Ana Togores, encara que aquest últim no té una relació tan estreta amb la reina.

Canvis en Zarzuela

Recentment, els Borbó han aconseguit recuperar el seu poder i han instal·lat els seus fills a Zarzuela. Miguel i Irene Urdangarin, fills de la infanta Cristina, ja viuen al palau amb la reina Sofia i Irene de Grècia. Mentre que Miguel s’hi quedarà indefinidament, Irene haurà de marxar al setembre per començar els seus estudis universitaris al Regne Unit. A més, altres membres de la família com Victoria Federica, Froilán i la infanta Elena també aprofiten l’hospitalitat de l’emèrita per passar temps a Zarzuela.

El canvi de situació

Després de tots aquests esdeveniments, els Ortiz Rocasolano han perdut el seu lloc a Zarzuela i han estat humiliats pels Borbó. Tot ha tornat al seu lloc habitual, i encara que Letizia hagi perdut aquesta batalla, està decidida a no perdre la guerra. La reina és una dona ambiciosa i aconsegueix tot el que vol.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00