Inici » Els Magic arrasen els Cavaliers i prenen avantatge a la sèrie

Els Magic arrasen els Cavaliers i prenen avantatge a la sèrie

by PREMIUM.CAT

Una victòria contundent

Els Orlando Magic van aconseguir una impressionant victòria sobre els Cleveland Cavaliers amb un marcador de 121-83, reobrir així la sèrie de primera ronda dels playoffs de la NBA. Aquest triomf els permet prendre avantatge a la sèrie, que ara es troba 1-2 a favor dels Cavaliers.

Actuacions destacades

Paolo Banchero va liderar l’atac dels Magic amb 31 punts i 14 rebots, seguit per Jalen Suggs amb 24 punts i Franz Wagner amb 16. D’altra banda, els Cavaliers van tenir dificultats en el seu exercici ofensiu, aconseguint només un 39% en tirs de camp i connectant únicament vuit triples de 34 intents. Darius Garland i Jarrett Allen van ser els màxims anotadors dels Cavaliers amb 15 punts cadascun, mentre que Donovan Mitchell només va assolir els 13 punts.

Propera trobada

El quart partit d’aquesta sèrie al millor de set es durà a terme aquest dissabte a Orlando, oferint una oportunitat perquè els dos equips demostrin la seva determinació i habilitats a la pista.