Inici » Escàndol Futbolístic: Jutjament Proposat per un Petó Inesperat

Escàndol Futbolístic: Jutjament Proposat per un Petó Inesperat

by PREMIUM.CAT
un hombre y una mujer caminando por una calle con bolsas en la mano y un automóvil estacionado al costado de la calle, Albert Paris Gütersloh, mapeo tonal, una fotografía de archivo, arbeitsrat für kunst

L’Audiència Nacional Decideix Jutjar Luis Rubiales Pel Petó a Jennifer Hermoso

En una inesperada interlocutòria, el jutge de l’Audiència Nacional, Francisco de Jorge, ha decidit proposar el judici de l’expresident de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, pel polèmic petó no consentit a la reconeguda futbolista Jennifer Hermoso després de la final del mundial.

Possibles Culpables i Pressions: Un Grup Bifront de Figures Destacades

A més de Rubiales, altres figures clau en el món del futbol es veuran implicades en aquest judici. El director esportiu de la selecció espanyola masculina, Albert Luque, l’exentrenador Jorge Vilda i l’exresponsable de màrqueting Rubén Rivera, tots ells són assenyalats pel jutge per les pressions a què van sotmetre Hermoso per intentar manipular la seva opinió pública sobre el petó.

El Jutge Conclou: Petó ‘No Consentit’ i Indicis Suficients

Segons la interlocutòria, el jutge conclou que el petó ‘no va ser consentit’ i que va ser una ‘iniciativa unilateral i per sorpresa’ de Rubiales. Es deixa pendent per al judici determinar les conseqüències jurídiques de l’estat d’eufòria de Rubiales o la finalitat eròtica o no del petó. Tot i així, el jutge assegura que hi ha ‘indicis suficients’ d’un possible delicte i que l’acusació d’Hermoso es manté de manera robusta.

Pressions i Malestar: La Crisi Post-Petó de Jennifer Hermoso

Les pressions exercides pels altres implicats van provocar en Hermoso una situació d’ansietat i estrès intens. Aquesta ansietat va créixer a mesura que les hores i els dies passaven, desenvolupant un sentiment d’haver estat ofesa. Les tentatives de Rubiales, Vilda, Rivera i Luque per modificar la narrativa del petó van deixar una empremta negativa en la psique de la futbolista.

Desenllaç Judicial: Obertura de Judici o Arxivament en Deu Dies

Amb la instrucció tancada, ara la Fiscalia i les acusacions tenen deu dies per decidir si demanen l’obertura de judici o l’arxivament de la causa. El futur judicial de Rubiales i els altres implicats roman en suspens fins que es prengui aquesta decisió.

En resum, aquest escàndol futbolístic continua generant expectació i deixant entreveure les tensions i les conseqüències d’un petó que mai hauria d’haver succeït.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00