Inici » La desafecció dels joves i la vida dels Borbons

La desafecció dels joves i la vida dels Borbons

by PREMIUM.CAT
una nena asseguda a un escriptori amb un llapis a la mà i un llibre davant d'ella, Art i llenguatge, enfocament dur, dibuix d'un nen, escola de Barbizon

La desafecció dels joves

En els darrers temps, s’ha parlat molt sobre la desafecció dels joves d’avui en dia envers gairebé tot allò que no sigui una pantalla. El fenomen dels ‘ninis’ està en augment, amb un nombre creixent de joves que no tenen ni ocupació ni interès a tenir-ne. Aquesta situació planteja interrogants sobre el futur d’aquests joves i com hauran de fer front a la vida adulta.

La vida dels Borbons

D’altra banda, es fa referència a la vida dels membres de la família reial, els Borbons, i com ells viuen en un estil de vida privilegiat. Es critica que viuen sense preocupacions, amb tot pagat i sense haver de preocupar-se pel seu futur. Aquesta comparació entre la desafecció dels joves comuns i la vida dels Borbons posa de manifest les disparitats socials i les crítiques a la classe privilegiada.

Els membres de la família reial

S’analitza la vida dels membres de la família reial, destacant les activitats i les decisions que prenen. Es posa de manifest com alguns d’ells semblen no mostrar interès en tenir una ocupació o en prendre responsabilitats, mentre continuen gaudint dels privilegis que els hi proporciona la seva posició.

Conclusió

Aquesta situació planteja interrogants sobre les oportunitats i les responsabilitats dels joves en contraposició a les vides privilegiades d’alguns membres de la família reial. Això genera debats sobre les desigualtats socials i les expectatives de la joventut en la societat actual.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00