Inici » Carmina Nácher: Nova Líder del MAF

Carmina Nácher: Nova Líder del MAF

by premium.cat
una mujer con una camisa blanca está parada frente a una planta y una maceta en un rincón, Annabel Eyres, fotografía profesional, un retrato de personaje, arbeitsrat für kunst

Una Selecció Rigurosa

Carmina Nácher ha estat triada com la nova directora del Museu Alcoià de la Festa (MAF), després d’un exhaustiu procés de selecció que va atraure 40 aspirants.

L’Associació de Sant Jordi va obrir aquest procés després de la defunció de José Pascual, i Nácher arriba amb la missió de liderar i preservar el patrimoni i la història festera del MAF.

El Perfil de Carmina Nácher

Llicenciada en Filosofia i Lletres, secció de Geografia i Història per la Universitat d’Alacant, Nácher té una extensa experiència en el camp cultural i polític.

Ha ocupat diversos càrrecs, incloent el de directora de Patrimoni Artístic i Sotssecretària de la Conselleria de Cultura, Educació i Esports de la Generalitat Valenciana. També ha estat Diputada Autonòmica i ha tingut una destacada carrera en l’àmbit editorial i de gestió cultural.

Un Procediment Impecable de Selecció

Una empresa especialitzada d’Alcoi va dirigir el procés de selecció. Amb 40 participants inicials, la selecció es va reduir a 6 candidats per a la fase intermèdia. D’aquests, 2 van ser seleccionats per a una entrevista, i Carmina Nácher va emergir com la candidata més destacada.

La Junta Directiva expressa la seva satisfacció pel procés clar, transparent i just, assegurant que la tria de Nácher és un impuls positiu per al MAF i per a la riquesa festera i històrica d’Alcoi.

Una Nova Etapa pel MAF

Amb Carmina Nácher com a nova directora, el MAF enceta una nova etapa. Des de la docència a la Universitat Sènior fins al seu treball al Col·legi Major Ovidi Montllor, Nácher aportarà la seva vasta experiència a aquest important lloc cultural.

Esperem que la seva gestió mantingui i eleve la importància del patrimoni i la història festera d’Alcoi, en honor a la Festa i al poble d’aquesta ciutat.

Amb l’arribada de Carmina Nácher, el MAF està segurament en bones mans per continuar la seva missió de preservar i celebrar la rica tradició festera d’Alcoi.

You may also like

Carmina Nácher: Nova Líder del MAF

by premium.cat
una mujer con una camisa blanca está parada frente a una planta y una maceta en un rincón, Annabel Eyres, fotografía profesional, un retrato de personaje, arbeitsrat für kunst

Una Selección Rigurosa

Carmina Nácher ha sido elegida como la nueva directora del Museo Alcoyano de la Fiesta (MAF), tras un exhaustivo proceso de selección que atrajo a 40 aspirantes.

La Asociación de Sant Jordi abrió este proceso tras el fallecimiento de José Pascual, y Nácher llega con la misión de liderar y preservar el patrimonio y la historia festera del MAF.

El Perfil de Carmina Nácher

Licenciada en Filosofía y Letras, sección de Geografía e Historia por la Universidad de Alicante, Nácher posee una extensa experiencia en el campo cultural y político.

Ha ocupado varios cargos, incluyendo el de directora de Patrimonio Artístico y Subsecretaria de la Conselleria de Cultura, Educación y Deportes de la Generalitat Valenciana. También fue Diputada Autonómica y tuvo una destacada carrera en el ámbito editorial y de gestión cultural.

Un Procedimiento Impecable de Selección

Una empresa especializada de Alcoy dirigió el proceso de selección. Con 40 participantes iniciales, la selección se redujo a seis candidatos para la fase intermedia. De éstos, 2 fueron seleccionados para una entrevista, y Carmina Nácher emergió como la candidata más destacada.

La Junta Directiva expresa su satisfacción por el proceso claro, transparente y justo, asegurando que la elección de Nácher es un impulso positivo para el MAF y la riqueza festera e histórica de Alcoy.

Una Nueva Etapa por el MAF

Con Carmina Nácher como nueva directora, el MAF inicia una nueva etapa. Desde la docencia en la Universidad Senior hasta su trabajo en el Colegio Mayor Ovidi Montllor, Nácher aportará su vasta experiencia a este importante lugar cultural.

Esperamos que su gestión mantenga y eleve la importancia del patrimonio y la historia festera de Alcoy, en honor a la Fiesta y al pueblo de esta ciudad.

Con la llegada de Carmina Nácher, el MAF está seguramente en buenas manos para continuar su misión de preservar y celebrar la rica tradición festera de Alcoy.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00