Inici » Aplacant l’egòlatra gerent de FGV per la seva grolleria envers la consellera d’Obres Públiques

Aplacant l’egòlatra gerent de FGV per la seva grolleria envers la consellera d’Obres Públiques

by NOTIZIA.APP

El govern valencià pren mesures contra el comportament desconsiderat del gerent de FGV

El govern valencià ha pres la decisió ferma de destituir el gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Pablo Cotino, per la seva mostra de manca de consideració envers la nova consellera d’Habitatge i Obres Públiques, María José Salvador. Tot i que la consellera va acudir a les instal·lacions de l’empresa pública per a obtenir documentació sobre l’accident de metro, Cotino la va deixar esperant durant quinze minuts amb l’excusa que la seva visita no estava programada.

Un acte d’arrogància que no passarà desapercebut

La vice-presidenta i portaveu del govern, Mónica Oltra, ha qualificat l’actitud de Cotino com a “desconsiderada” i ha anunciat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, li enviarà una carta per recordar-li que la seva posició el col·loca com a “subordinat” de la consellera i que, per tant, ha de ser tractada amb la deferència que correspon a un membre del govern. Oltra també ha deixat clar que la destitució del gerent és una opció sobre la taula, però que primer caldrà que el consell d’administració de FGV es reuneixi per a prendre una decisió.

Una decisió necessària per a restablir l’ordre i la professionalitat

La decisió del govern de destituir Cotino no és una decisió presa a la lleugera, sinó que respon a una conducta intolerable en el si d’una empresa pública que té per responsabilitat la seguretat del transport de milions de persones. A més, la consellera Salvador ha manifestat la seva intenció de seguir investigant l’accident de metro, per la qual cosa és necessari que compti amb el suport i la col·laboració dels membres del govern. L’actitud de Cotino, per tant, no només és una mostra de manca de respecte cap a una autoritat competent, sinó també un obstacle en el camí cap a la transparència i la veritat.

Un recordatori per als altres

Més enllà de la destitució de Cotino, el govern valencià vol enviar un missatge clar a tots els altres membres de l’administració: la moralitat i l’ètica en la gestió dels assumptes públics són valors inqüestionables. En aquest sentit, el govern es compromet a promoure una cultura d’excel·lència en els seus membres i a mantenir l’ordre i la convivència en els seus departaments. La destitució de Cotino no és una condemna, sinó una oportunitat per a entendre que en el govern valencià només hi ha lloc per a professionals que posin els interessos de la ciutadania per sobre dels seus.

Una nova etapa

La decisió del govern valencià de destituir aquest gerent és només el primer pas cap a una nova mentalitat en la gestió dels assumptes públics. És hora de deixar enrere les pràctiques anteriorment habituals i apostar per un futur on l’eficiència i la responsabilitat siguin la prioritat número u. La nova etapa que s’inicia és una oportunitat per a demostrar que en la Generalitat Valenciana s’està fent un canvi real i que no hi ha lloc per a cap mena de tolerància envers els comportaments inapropiats. La ciutadania mereix un govern transparent i just, i aquesta és la primera passa cap a aconseguir-ho.

You may also like

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00