Inici » Carmina Nácher: Nova Líder del MAF

Carmina Nácher: Nova Líder del MAF

by NOTIZIA.APP
una mujer con una camisa blanca está parada frente a una planta y una maceta en un rincón, Annabel Eyres, fotografía profesional, un retrato de personaje, arbeitsrat für kunst

Una Selecció Rigurosa

Carmina Nácher ha estat triada com la nova directora del Museu Alcoià de la Festa (MAF), després d’un exhaustiu procés de selecció que va atraure 40 aspirants.

L’Associació de Sant Jordi va obrir aquest procés després de la defunció de José Pascual, i Nácher arriba amb la missió de liderar i preservar el patrimoni i la història festera del MAF.

El Perfil de Carmina Nácher

Llicenciada en Filosofia i Lletres, secció de Geografia i Història per la Universitat d’Alacant, Nácher té una extensa experiència en el camp cultural i polític.

Ha ocupat diversos càrrecs, incloent el de directora de Patrimoni Artístic i Sotssecretària de la Conselleria de Cultura, Educació i Esports de la Generalitat Valenciana. També ha estat Diputada Autonòmica i ha tingut una destacada carrera en l’àmbit editorial i de gestió cultural.

Un Procediment Impecable de Selecció

Una empresa especialitzada d’Alcoi va dirigir el procés de selecció. Amb 40 participants inicials, la selecció es va reduir a 6 candidats per a la fase intermèdia. D’aquests, 2 van ser seleccionats per a una entrevista, i Carmina Nácher va emergir com la candidata més destacada.

La Junta Directiva expressa la seva satisfacció pel procés clar, transparent i just, assegurant que la tria de Nácher és un impuls positiu per al MAF i per a la riquesa festera i històrica d’Alcoi.

Una Nova Etapa pel MAF

Amb Carmina Nácher com a nova directora, el MAF enceta una nova etapa. Des de la docència a la Universitat Sènior fins al seu treball al Col·legi Major Ovidi Montllor, Nácher aportarà la seva vasta experiència a aquest important lloc cultural.

Esperem que la seva gestió mantingui i eleve la importància del patrimoni i la història festera d’Alcoi, en honor a la Festa i al poble d’aquesta ciutat.

Amb l’arribada de Carmina Nácher, el MAF està segurament en bones mans per continuar la seva missió de preservar i celebrar la rica tradició festera d’Alcoi.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00