Inici » Casetes de fusta a les Illes Balears: espai addicional per a emmagatzemar i gaudir

Casetes de fusta a les Illes Balears: espai addicional per a emmagatzemar i gaudir

by PREMIUM.CAT
un cobert de fusta amb una bicicleta i plantes en test al davant i una tanca de fusta, Évariste Vital Luminais, artstation hq, una representació digital, moviment d'arts i manualitats

Una inversió pràctica i estètica

Si tens un bonic jardí o terrassa a les Illes Balears i necessites un espai addicional per a emmagatzemar eines, mobles i accessoris, les casetes de fusta de l’empresa Hortum poden ser la solució ideal. Aquesta empresa especialitzada en productes de fusta per a exteriors ofereix una àmplia gamma de rafals, cases i garatges de qualitat amb opció d’enviament gratuït a tota la regió balear.

Inversió pràctica i estètica

Una caseta de jardí és una excel·lent inversió que et permetrà mantenir resguardats tots els articles necessaris per a la cura de les teves plantes i per a gaudir dels racons a l’aire lliure. A més de guanyar ordre i espai extra de magatzematge, protegiràs el teu mobiliari i equips de les inclemències del clima, allargant la seva vida útil.

Avalua l’espai i tria la caseta adequada

Abans de comprar una caseta de fusta, és important avaluar l’espai disponible i triar les dimensions adequades. També cal tenir en compte l’aspecte estètic perquè s’integri a la perfecció amb l’entorn natural.

Varitat de grandàries i estils

Hortum ofereix diverses opcions de grandàries, acabats i estils per satisfer diferents gustos i necessitats. Una de les opcions destacades és la caseta de fusta massissa Flodova, amb doble porta i finestres. Aquesta caseta de 5,9m² és perfecta per a jardins mitjans i destaca per la seva resistència i aïllament. Amb un sostre inclinat per facilitar el desguàs de l’aigua de pluja, aquesta caseta ofereix una excel·lent relació qualitat-preu.

Enviament gratuït i servei de postvenda

Un dels avantatges d’adquirir una caseta de Hortum és que ofereixen enviament gratuït a tota la regió balear. Les casetes es lliuren desmuntades, però amb instruccions senzilles per a un muntatge ràpid. A més, el seu servei tècnic està a disposició dels clients per a oferir assistència durant tot el procés.

Cases més àmplies per a diferents usos

Si necessites un espai més gran per a utilitzar com a taller, despatx o zona de lectura a l’aire lliure, Hortum ofereix cases de jardí més espaioses com la Claudia. Amb una superfície de 19,4m², parets de 44mm i una altura superior a 3,5 metres, aquesta caseta és ideal per a diferents usos i condicions climàtiques.

Fusta certificada i protecció per a exteriors

Totes les casetes de Hortum estan fabricades amb fusta certificada FSC/PEFC provinent de boscos gestionats de manera sostenible. A més de construir amb materials ecològics, l’empresa ofereix assessorament per a protegir i acabar adequadament la fusta per a exteriors.

Per a major durabilitat, Hortum recomana aplicar un oli de porus oberts amb agents fungicides, insecticides i anti-UV després de la instal·lació de la caseta. En cas de peçes defectuoses, l’empresa ofereix un eficient servei de reemplaçament.

Amb la seva qualitat, versatilitat i atenció personalitzada, Hortum s’ha convertit en líder del mercat de productes de fusta per a jardí i exteriors a Espanya. Si resides a les Illes Balears i vols aprofitar al màxim els espais oberts amb una caseta elegant i funcional, no dubtis a consultar el catàleg de Hortum. Guanya espai extra amb estil!

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00