Inici » El Nàstic recupera el somriure a casa de l’Arenteiro (0-1)

El Nàstic recupera el somriure a casa de l’Arenteiro (0-1)

by PREMIUM.CAT

El conjunt grana aconsegueix una important victòria a l’Estadi Espiñedo gràcies a un gol de Marc Fernández al principi de la represa i torna a ser líder provisional del grup 1 de primera FEF

El Gimnàstic es redimeix de la sorprenent i amarga caiguda de la jornada anterior davant el Terol (0-2) i venç a l’Arenteiro (0-1), equip sensació i un dels més forts com a local del grup 1, gràcies a un gol de Marc Fernández al principi de la segona part d’un enfrontament jugat en un terreny de joc intransitable per la pluja i el mal estat del verd.

El conjunt grana no ha pogut trencar el marcador en la primera meitat, però no ha estat per falta d’oportunitats. Els visitants n’han tingut tres, totes elles amb Godoy com a actor principal.

L’endavantat canari no ha sabut superar Diego García amb l’exterior del peu després de rebre una passada de Marc Fernández (16’) i, en el tram final, ha disposat d’una doble ocasió. Mula ha habilitat al jugador cedit per l’Alavés, però el seu xut ha marxat a pocs centímetres del pal (40’). Acte seguit, Marc Fernández ha forçat l’errada del porter local i el refús li ha caigut de nou a Godoy, que ha rematat a porteria buida, però Javi Moreno ha aturat la pilota amb el cap quan aquesta entrava a la porteria (41’).

El Nàstic s’avança amb una jugada d’estratègia i aguanta el tipus

Els tarragonins s’han posat per davant després del descans i ho han fet, com és habitual aquesta temporada, en una acció d’estratègia que ha executat Mula. Óscar Sanz ha allargat la jugada amb un cop de cap i Marc Fernández, ben situat, no ha fallat des de l’àrea petita (0-1, 50’).

La primera ocasió clara dels gallecs ha arribat de les mans de Pibe, que ha intentat un xut fort des d’una posició obliqua que ha obligat Varo a intervenir amb els punys (73’).

Minuts més tard, els locals han fet patir als nastiquers en un servei de cantonada penjat al segon pal que ha estat rematat per Novoa i que Borja Martínez ha rebutjat amb el cap (89’). L’entrenador del conjunt català, Dani Vidal, ha estat expulsat en l’últim minut de partit.

El Nàstic torna a ser líder provisional i espera el Deportivo

El triomf permet encadenar la cinquena jornada sense perdre fora de casa, on el Gimnàstic suma 13 punts dels últims 15 en disputa. La derrota de la Ponferradina al camp del Fuenlabrada (2-1) permet als tarragonins recuperar momentàniament el lideratge. El Nàstic necessita que el Deportivo no guanyi demà contra el Lugo a Riazor (19h) per acabar la jornada 26 com a primer classificat.

You may also like

Els grana es fan amb els tres punts en un camp molt complicat gràcies a un tant de Marc Fernández al començament de la segona part i tornen a ser líders provisionals del grup 1 de primera FEF

El Gimnàstic torna a la senda del triomf després de la sorprenent i dolorosa caiguda de la jornada anterior davant el Terol (0-2) i venç a l’Arenteiro (0-1), conjunt revelació i un dels més forts com a local del grup 1, gràcies a un gol de Marc Fernández al principi de la segona meitat d’un enfrontament jugat en un terreny de joc impracticable per la pluja i el mal estat del terreny de joc.

Els visitants dominen la primera meitat, però no troben el gol

El conjunt grana no ha aconseguit perforar la porteria rival en els primers 45 minuts, però no ha estat per falta d’intentos. Els visitants han tingut tres ocasions clares, totes elles amb Godoy com a protagonista.

L’atacant canari no ha sabut superar Diego García amb l’exterior del peu després de rebre una passada de Marc Fernández (16′) i, en el tram final, ha disposat d’una doble oportunitat. Mula ha habilitat al jugador cedit per l’Alavés, però el seu xut ha marxat a pocs centímetres del pal (40′). Acte seguit, Marc Fernández ha forçat l’error del porter local i el rebot li ha caigut de nou a Godoy, que ha disparat a porteria buida, però Javi Moreno ha tret la pilota amb el cap quan aquesta entrava a la porteria (41′).

Els tarragonins es posen per davant després del descans i aguanten el resultat

Els tarragonins s’han posat per davant després del descans i ho han fet, com és habitual aquesta temporada, en una jugada d’estratègia que ha executat Mula. Óscar Sanz ha allargat la jugada amb un cop de cap i Marc Fernández, ben situat, no ha fallat des de l’àrea petita (0-1, 50′).

La primera ocasió neta dels gallecs ha arribat de les botes de Pibe, que ha provat un xut fort des d’una posició obliqua que ha obligat Varo a intervenir amb els punys (73′).

Minuts més tard, els locals han fet patir als nastiquers en un servei de cantonada penjat al segon pal que ha estat rematat per Novoa i que Borja Martínez ha rebutjat amb el cap (89′). L’entrenador del conjunt català, Dani Vidal, ha estat expulsat en l’últim minut de partit.

El triomf permet encadenar la cinquena jornada sense perdre a domicili, on el Gimnàstic suma 13 punts dels darrers 15 en joc. La derrota de la Ponferradina al camp del Fuenlabrada (2-1) permet als tarragonins recuperar momentàniament el lideratge. El Nàstic necessita que el Deportivo no guanyi demà contra el Lugo a Riazor (19h) per tancar la jornada 26 com a primer classificat.