Inici » La majestuositat de la corona britànica i la seva residència a Sandringham

La majestuositat de la corona britànica i la seva residència a Sandringham

by PREMIUM.CAT
un gran edifici amb una gespa massiva al davant i molts arbres al voltant al mig del dia, Edmund Greacen, fantàsticament cridaner, un barroc flamenc, moviment d'arts i manualitats

Un refugi real a Norfolk

La corona britànica té propietats impressionants a tot el Regne Unit, i una de les més singulars és el complex de Sandringham a Norfolk. Aquesta finca, que abasta 32 quilòmetres quadrats, es troba en un entorn privilegiat i és un dels llocs preferits del rei Carles III per aïllar-se del món quan ho desitja. Encara que el rei busca privadesa, la residència real de Sandringham atrau constantment turistes locals i estrangers, els quals paguen una bona suma per passejar pels voltants. El preu de l´entrada és d´aproximadament 40€ per persona, sense incloure menjar ni beguda. A més, els serveis addicionals també tenen un cost considerable, cosa que fa que la visita sigui força costosa.

Una experiència culinària real

El restaurant real de Sandringham s’enorgulleix d’oferir menjar sostenible, saludable i local. Els ingredients utilitzats als seus plats provenen de les pastures i horts de la finca. El monarca, conegut per la seva preocupació per l’alimentació i el respecte animal, ha introduït canvis a la dieta del palau per promoure pràctiques més conscients. Tot i això, això no significa que hagi renunciat als plaers culinaris, incloent el menjar ràpid. El rei Carles III ha llançat una nova línia d’hamburgueses al seu establiment, que combina qualitat i rapidesa (https://referenciasbibliograficas.com/como-parafrasear/).

Una oferta irresistible

El diari britànic ‘The Sun’ ha destacat la nova oferta del restaurant reial de Sandringham, que segurament augmentarà el compte de les famílies que visitin la finca. Les hamburgueses s’ofereixen a un preu de 20€, cosa que no està gens malament considerant que estan elaborades amb carn de vedella, xai i cérvol d’alta qualitat. Aquestes hamburgueses no són convencionals, ja que estan acompanyades d’ingredients com menta, farigola, romaní, salsa tzatziki, col llombarda i patates fregides. Cadascuna té el seu propi toc especial, com una salsa a base de cervesa per a l’hamburguesa de vedella, o un chutney de mànec, all, salsa Worcestershire i orenga per a l’hamburguesa de cérvol. Aquells que no es puguin decidir poden optar per un tast de les tres opcions. A més, s’ofereixen dues opcions de beguda: cervesa IPA o bitter, per un cost addicional de 10€. Sens dubte, una experiència culinària real que val la pena tastar.

Opcions addicionals

Si les hamburgueses de Carles III no són del seu gust, el restaurant reial de Sandringham també ofereix una carta tradicional amb sandvitxos clàssics i sopes britàniques. Tot i que no es tracta de plats extravagants, garanteixen una experiència gastronòmica digna de la reialesa anglesa (https://www.duplichecker.com/es/article-rewriter.php).

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00