Inici » Les universitats privades espanyoles més ben valorades per les empreses

Les universitats privades espanyoles més ben valorades per les empreses

by PREMIUM.CAT
un grup de persones assegudes als escriptoris davant d'una pantalla de projector amb un home dret a la part davantera de la sala, Dahlov Ipcar, sense soroll, una foto d'estoc, incoherents

IE University, Universitat Alfons X el Savi i Universitat de Navarra destaquen en el rànquing de Forbes

IE University, la Universitat Alfons X el Savi (UAX) i la Universitat de Navarra es troben al top 3 de les universitats privades espanyoles més ben valorades per les empreses, segons l’últim rànquing de Forbes. Aquest rànquing destaca la tasca d’aquestes universitats en l’establiment de vincles amb l’empresa, la generació d’innovació i el desenvolupament social, així com l’adaptació de les metodologies de formació per satisfer les necessitats del mercat.

IE University: Impulsant el talent i l’ocupabilitat dels estudiants

IE University, amb seu a Madrid i Segòvia, és reconeguda per promoure un model educatiu basat en la investigació, l’educació i la innovació. La universitat manté acords amb més de 3.200 empreses i institucions, oferint als seus estudiants oportunitats professionals destacades. Entre les empreses on els estudiants realitzen pràctiques es troben Amazon, JP Morgan, Danone i Cuatrecasas. A més, l’equip d’IE Talent & Careers orienta i ajuda els estudiants a desenvolupar les seves carreres amb èxit. Això ha portat a un alt índex d’ocupabilitat, amb el 96% dels estudiants graduats el 2023 treballant actualment.

Universitat Alfons X el Savi (UAX): Liderant en inserció laboral i impacte social

La Universitat Alfons X el Savi, amb campus a Villanueva de la Cañada i Madrid Chamberí, ha evolucionat el seu model d’ensenyament per adaptar-se a les necessitats de talent de les empreses. Amb gairebé 9.000 acords amb companyies com Microsoft, IBM, Santander, Quirón Salut i Ecoalf, la UAX ofereix als seus estudiants una experiència professional destacada. A través del model UAXmakers, més de 6.000 estudiants han participat en el desenvolupament de prop de cent projectes amb impacte social. A més, la universitat ha impulsat un nou model educatiu que combina negocis i tecnologia a la Facultat Business & Tech (https://correccioencatala.cat/com-estructura-text-catala/).

Universitat de Navarra: Reputació i internacionalitat

La Universitat de Navarra, reconeguda com la universitat més internacional d’Espanya, destaca en reputació entre els ocupadors. Amb quatre campus a Espanya, incloent un a Pamplona, la universitat ofereix un programa d’Iniciació a l’Empresa (PEU) en col·laboració amb empreses de diferents sectors. A més, promou esdeveniments i activitats de reclutament com la Fira Virtual d’Ocupació i organitza webinars amb empreses per enfortir la formació dels estudiants. La Universitat de Navarra també posa èmfasi en el Core Curriculum per reforçar la formació intel·lectual dels seus estudiants (https://correccioencatala.cat/com-estructura-text-catala/).

Altres universitats privades destacades en el rànquing

A més de les tres universitats mencionades anteriorment, el rànquing de Forbes també inclou altres universitats privades espanyoles que són ben valorades per les empreses. Cunef Universitat, amb més de 750 acords amb empreses nacionals i internacionals, i la Universitat San Pablo CEU, que ofereix Carreres Professionals per satisfer les necessitats d’accés al talent dels estudiants, es troben al top 5 del rànquing. Altres universitats com la Universitat Europea, la Universitat Pontifícia Cometes, la Universitat Ramón Llull, la Universitat Deusto i la Universitat Nebrija també són reconegudes per les empreses.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00