Inici » Malamort: Una obra misteriosa i fascinant

Malamort: Una obra misteriosa i fascinant

by PREMIUM.CAT
una dona de peu en un bosc amb arbres al fons i un sòl del bosc amb herba verda i arbres, Clarice Beckett, imatge promocional, retrat d'un personatge, naturalisme

Una proposta intrigant per al Festival Grec

La Sala Beckett presenta una de les seves apostes més fascinants per al Festival Grec: Malamort, una obra escrita per Daniela Feixas. Aquesta obra, que estarà en cartell fins al 28 de juliol, ofereix una experiència teatral única i misteriosa.

Explorant la pèrdua de manera obliqua

Segons l’autora, Daniela Feixas, Malamort és una obra que va sorgir com a resultat d’un dol personal. Aquesta experiència va influir en la seva escriptura i va orientar l’obra cap a l’exploració de la pèrdua. Tot i això, la manera en què l’obra aborda aquest tema és obliqua i misteriosa, mantenint l’atenció del públic en tot moment.

Un entorn misteriós: el bosc

L’obra es desenvolupa en un entorn misteriós: el bosc. Aquest no és el primer cop que l’autora utilitza aquest imaginari en les seves obres. El bosc ja ha estat present en altres treballs de Daniela Feixas, com ara El bosc (2011) i La dolça Sally (2008). Aquest entorn enigmàtic i fascinant crea una atmosfera única i captivadora per als espectadors.

Personatges intrigants i misteriosos

Malamort presenta una sèrie de personatges intrigants i misteriosos. Des de l’excaçador inquietant fins a la protagonista adolescent, tots els personatges tenen una presència fascinant a l’obra. L’autora ens convida a endinsar-nos en les seves vides i a descobrir els seus secrets i misteris.

Una atmosfera captivadora

L’escenografia, la il·luminació i l’espai sonor contribueixen a crear una atmosfera captivadora a l’obra. L’escenògrafa Anna Tantull ha recreat un tros de bosc a la sala de baix de la Beckett, transportant els espectadors a aquest entorn misteriós. La il·luminació de Sylvia Kuchinow i l’espai sonor de Judit Farrés complementen aquesta atmosfera, creant una experiència teatral immersiva.

Una obra per a reflexionar

Malamort és una obra que convida els espectadors a reflexionar sobre temes com la pèrdua, el misteri i la naturalesa humana. Amb una trama intrigant i personatges fascinants, l’obra captiva l’atenció del públic des del principi fins al final. És una experiència teatral única que no et deixarà indiferent.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00