Inici » Receptes delicioses amb peix blanc

Receptes delicioses amb peix blanc

by PREMIUM.CAT
un plat amb un petit plat de menjar sobre una taula amb una copa de vi i una forquilla, Carpoforo Tencalla, fotografia d'aliments professional, una fotografia d'estoc, fotorealisme

Clàssic peix al forn

Ingredients:

– 4 filets de llobarro

– 3 patates

– Un pebrot vermell

– 2 cebes

– 200 ml de vi blanc

– Oli d’oliva

– Sal

Elaboració:

En un bol barregem les patates i les cebes tallades primes i el pebrot tallat. Afegim sal i untem amb oli. Distribuïm sobre una safata de forn i afegim un raig d’oli i vi blanc. Enfornem a 180 °C durant 25 minuts. Traiem del forn i hi posem el peix amb la pell a sobre. Afegim sal i enfornem durant 12 minuts. Mentre tant, preparem el refregit d’alls. Pelem i filetegem els alls. En una paella amb oli d’oliva, els coem lentament fins que comencen a daurar-se. Afegim un raig de vinagre i couem durant uns minuts. Apaguem el foc i afegim el pebre vermell. Traiem la pell del peix i acabem amb el refregit d’alls.

Torrada de peix blanc

Ingredients:

– Un llobarro

– 200 g de sal

– 100 g de sucre morè

– Gingebre fresc

– Una remolatxa cuita

– Maionesa, julivert picat, mostassa

– Pa de llavors torrat

– Porradell

– Sèsam

Elaboració:

Barregem la sal i el sucre morè. En un recipient, posem una base de sal i sucre i hi col·loquem els filets de llobarro. Untem les orades amb gingebre picat i posem la remolatxa laminada a sobre. Cobrim totalment amb sal i sucre. Deixem macerar un mínim de 6 hores i un màxim de 12 hores. Retirem tot el que cobreix el llobarro i el rentem per eliminar l’excés de sal. Asseguem i filetegem a làmines primes. Preparem una barreja de maionesa amb julivert picat i mostassa. Untem el pa de llavors amb aquesta maionesa aromatitzada i afegim el peix marinat. Acabem amb porradell i sèsam.

Llobarro amb crema de pastanaga

Ingredients:

– 4 filets de llobarro

– 2 pastanagues

– 100 g de mantega

– Sal i pebre

– Tomàquets de jardí

– Mig pebrot vermell

– Herbes de Provença

Elaboració:

Comencem amb la crema de pastanaga. Pelem i tallem les pastanagues a dauets. En una cassola, les fem sofregir amb la mantega durant uns 20 minuts a foc lent. Després, cobrim amb aigua i deixem bullir lentament durant uns 15 minuts. Triturem fins a obtenir una crema ben fina. Salpebrem i reservem. Fem el picadillo, picant la pastanaga, el carabassó i la ceba tendra. Afegim els cogombrets i les tàperes i barregem tot plegat. Pintem la pell del peix i, quan la paella estigui calenta, el coem per la pell durant un parell de minuts o fins que es desprengui fàcilment. Girem el peix i el daurem per l’altra banda. A la base del plat, posem una capa generosa de crema de pastanaga. A sobre, col·loquem el peix amb la pell cap avall i cobrim amb el picadillo. Acabem amb tomàquets de jardí tallats per la meitat, làmines molt fines de pebrot vermell, herbes de Provença i un raig d’oli.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00