Inici » València Basket: Festa a la Fonteta i Passaport a l’Eurolliga

València Basket: Festa a la Fonteta i Passaport a l’Eurolliga

by PREMIUM.CAT

Triomf Arrollador a la Semifinal

El València Basket, en una actuació magistral, va tornar a superar el Casademont Saragossa, aquesta vegada al seu propi feu. La victòria per 80-60 va segellar la passada a la final pel títol, on s’enfrontaran al Perfumeries Avinguda.

Domini des de l’inici

Tot i l’absència d’Awa Fam i Elena Buenavida, el València Basket va sortir decidit a sentenciar la semifinal. Alina Iagupova, Queralt Casas i Leti Romero van liderar l’atac amb triples encertats, obligant el tècnic rival a demanar temps mort.

Triple Fest al Segon Quart

Els triples van continuar sent l’arma letal del València Basket al segon quart. Iagupova, Romero i Casas van anotar des del 6,75 i van ampliar l’avantatge a 47-32 al descans. L’encert des de la línia de tres va assolir el 52%, demostrant la gran punteria de l’equip.

Sentència a la Segona Part

El València Basket no va donar treva a la segona part. Ouviña va obrir amb un triple, mentre que Vega Gimeno, al seu últim partit a la LF Endesa, va aportar els seus primers punts. La intensitat defensiva i l’encert en atac van sentenciar el matx, posant La Fonteta dempeus.

Homenatge a Vega Gimeno

Amb la victòria assegurada, el públic de La Fonteta va rendir un merescut homenatge a Vega Gimeno. La jugadora, que no ha vestit la samarreta del València Basket, va rebre una ovació dreta en reconeixement a la seva brillant trajectòria esportiva.

El Perfumeries Avinguda, el Següent Repte

El València Basket ja coneix el seu rival a la final: el Perfumeries Avinguda. Les salmantines, que van remuntar contra el Girona, buscaran revalidar el títol en una sèrie al millor de tres partits. El factor pista afavorirà l’Avinguda, però el València Basket confia en la fortalesa i el suport de la seva afició per alçar-se amb el trofeu.