Inici » Nova vorera per als vianants als barris de Santa Maria i Bellavista de Súria

Nova vorera per als vianants als barris de Santa Maria i Bellavista de Súria

by premium.cat
un banco sentado al costado de una carretera junto a una valla y un edificio con muchas ventanas, Enguerrand Quarton, fotorrealista de 8k, una pintura mate, fotorrealismo

Una actuació per millorar la mobilitat i l’entorn urbà

Els barris de Santa Maria i Bellavista de Súria compten amb un nou accés per als vianants, gràcies a la finalització de les obres de la vorera del tram alt del carrer Tarragona i les actuacions complementàries. Aquesta intervenció ha suposat la instal·lació de dos passos de vianants, un reductor de velocitat de vehicles, il·luminació pública i altres elements urbans, així com la millora del sistema de drenatge de la via.

Les obres han solucionat el problema de la falta de continuïtat del pas de vianants en aquesta zona, que abans estava sense urbanitzar. La vorera té una longitud aproximada de 260 metres. També s’han col·locat bancs públics i zones verdes.

Un objectiu principal: millorar la connexió dels barris

L’actuació ha tingut com a finalitat millorar la connexió dels dos barris de la vila, donant prioritat a les persones i donant un nou aspecte a un sector que fins ara havia quedat fora de la renovació de l’espai públic.

El projecte va ser promogut per l’Ajuntament de Súria a finals del passat mandat municipal. La seva execució s’ha fet mitjançant un conveni amb la Diputació de Barcelona, que també s’ha ocupat d’adjudicar les obres, amb un cost de 380.790,33 euros, IVA inclòs.

Unes obres que han comportat limitacions de circulació

Les obres es van començar el mes d’octubre passat. El seu desenvolupament ha implicat l’aplicació puntual de restriccions de circulació de vehicles, que han estat degudament senyalitzades.

Malgrat la finalització de les obres, als espais verds de la vorera hi haurà de forma temporal unes xarxes protectores per garantir el creixement de les plantes.

Bon dia Manresa

NEWSLETTER DIÀRIA. Les notícies més destacades de Manresa, el Bages i el Moianès recollides en un correu.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00