Inici » Descoberta l’Esperada Col·laboració de Julianne Moore i Tilda Swinton en el Nou Film de Pedro Almodóvar, ‘L’estança al costat’

Descoberta l’Esperada Col·laboració de Julianne Moore i Tilda Swinton en el Nou Film de Pedro Almodóvar, ‘L’estança al costat’

by PREMIUM.CAT
un grupo de personas sentadas alrededor de una mesa con libros encima, un bolígrafo en las manos y un libro frente a ellos, Bela Čikoš Sesija, imagen promocional, una fotografía de archivo, arte académico

Un Anunci Molt Aguardat

Finalment, Pedro Almodóvar ha revelat el misteri. S’ha anunciat públicament qui seran les dues actrius internacionals que protagonitzaran la seva nova pel·lícula, titulada ‘L’estança al costat’, com va confirmar en el seu últim text publicat a elDiario.es. Les elegides són Julianne Moore i Tilda Swinton, qui donaran vida als dos personatges principals del seu primer llargmetratge en anglès després del fracàs de ‘Manual per a dones de la neteja’ i els dos curtmetratges rodats en aquests últims anys, ‘La veu humana’ i ‘Estranya forma de vida’.

Les Protagonistes i el Malentès

Swinton ja havia insinuat en els últims mesos que estaria en aquesta nova pel·lícula d’Almodóvar, però es desconeixia qui seria la seva companya en aquest film del qual també s’ha conegut el nom del seu protagonista masculí. Serà John Turturro, habitual dels films dels germans Coen. En el comunicat publicat per la seva productora, El Deseo, també s’avança la primera sinopsi del que el director defineix com ‘la història d’una mare molt imperfecta i una filla ressentida separades per un gran deslís’.

Detalls de la Trama

La mare interpretada per Swinton serà una reportera de guerra, un paper que ja li va pertànyer a ‘La veu humana’. D’altra banda, Julianne Moore interpretarà una escriptora d’autoficció, amiga de la mare i ‘guardiana del dolor i l’amargor de totes dues’. Almodóvar, en les primeres pistes del seu nou film, escriu: ‘La pel·lícula parla de la crueltat sense límits de les guerres, dels modes tan diferents en què les dues escriptores s’apropen i escriuen sobre la realitat, parla de la mort, de l’amistat i del plaer sexual com els millors aliats per lluitar contra l’horror’.

Rodatge i Expectatives

‘L’estança al costat’ començarà a rodar-se al març entre Madrid i Nova York, amb Moore i Swinton realitzant lectures de guió i primers assaigs a Espanya, una part fonamental del procés per al director. Ara queda saber qui protagonitzarà la resta de papers d’aquest film produït, com sempre, per El Deseo, i que compta també amb la participació de Movistar+.

Altres Films Destacats del 2025

Aquest serà un dels molts rodatges importants que tindran lloc el 2024 i que prometen una collita del 2025 on diversos grans noms estrenaran les seves noves obres. Carla Simón, Sorogoyen, Albert Serra o Oliver Laxe (també produït per El Deseo) són alguns dels cineastes que preparen films amb vistes al proper curs.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00