Inici » Detingut a Alemanya el sicari «altament peril·lós» que va escapar-se de presó a Madrid

Detingut a Alemanya el sicari «altament peril·lós» que va escapar-se de presó a Madrid

by PREMIUM.CAT
un par de personas con diferentes expresiones faciales en sus rostros y una tiene un aro en la nariz y la otra tiene un aro en la nariz, Constance Gordon-Cumming, rostros ultra realistas, un diagrama, renacimiento de Harlem

La detenció del reclus fugitiu a la ciutat alemanya de Leipzig

La policia espanyola ha informat aquest dijous de la detenció d’un sicari considerat «altament peril·lós», que va aconseguir escapar-se de la presó d’Alcalá Meco de Madrid durant la vigília de Nadal.

El delinqüent conegut amb el sobrenom de “El Pastilla” ha estat localitzat i capturat a l’estació de tren de Leipzig, posant fi a una llarga persecució policial. Les autoritats espanyoles havien seguit la seva pista fins a Alemanya.

L’escapada espectacular a través d’Europa

Yousef Mohamed Lehrech, protagonista d’aquesta espectacular escapada, va aconseguir travessar mig continent europeu durant gairebé un mes abans de ser capturat. L’individu va aprofitar la visita dels seus familiars a la presó per confondre’s entre ells i poder evadir-se sense despertar sospites.

Antecedents criminals i acusacions

El sicari havia estat empresonat per l’assassinat d’un membre d’una banda rival a Cadis, confessant el crim. També se’l vincula amb la mort d’un home que va ser confós amb un integrant d’un altre grup delictiu. A causa de la seva perillositat, va ser catalogat com a reclus de nivell cinc en el Fitxer d’Interns d’Especial Seguiment (FIES) d’Institucions Penitenciàries.

L’evasió i les comunicacions amb familiars

El sicari va aprofitar una oportunitat durant les comunicacions amb els seus familiars per escapar-se sense utilitzar violència ni intimidació. Va burlar els controls de seguretat i es va barrejar entre els seus familiars per aconseguir la fugida.

Situació actual

Després de la seva captura a Alemanya, Yousef Mohamed Lehrech serà extradit a Espanya per afrontar la justícia pels seus crims. Les autoritats espanyoles treballen per aconseguir que el sicari torni ràpidament al país.

Altres notícies d’interès

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00