Inici » La màgia de la Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi

La màgia de la Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi

by PREMIUM.CAT
un grupo de personas a caballo por una calle junto a edificios altos con gente parada al costado de la calle, Cagnaccio di San Pietro, imagen promocional, una foto, barroco

Milers de persones envolten Alcoi en una tradició única

La tradicional Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi ha arribat un any més per a omplir la ciutat d’il·lusió i somnis. Els carrers s’han inundat de màgia mentre Melcior, Gaspar i Baltasar feien el seu pas acompanyats per una multitud entregada.

Malgrat el fred hivernal, milers de persones han sortit al carrer per a no perdre’s aquesta festa emblemàtica. La Cavalcada, considerada com la més antiga d’Espanya amb 139 edicions, ha mantingut les seues tradicions com l’entrada dels patges pels balcons i els xiquets que saluden als Reis Mags des dels seus camells.

La música ha estat la protagonista indiscutible d’aquest esdeveniment. Bandes musicals, grups de danses i carros engalanats han acompanyat els Reis Mags durant tot el recorregut, creant una banda sonora única i especial.

L’Adoració dels Reis Mags, un moment màgic i emotiu

Un dels moments més emocionants de la Cavalcada ha sigut l’Adoració dels Reis Mags al Naixement vivent. Acompanyada per l’Al·leluia del ‘Messies’ de Haendel i espectaculars focs artificials, aquesta escena ha captivat els cors dels assistents.

Una tradició que no deixa indiferent

La Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi no solament és una festa amb gran impacte cultural i turístic, sinó que també és un esdeveniment carregat d’emoció i expectació. Enguany, més de mil persones han participat en aquesta celebració única, consolidant-la com una Festa d’Interés Turístic Nacional.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00