Inici » Meritxell Yanes porta a Figueres el testimoni dels seus avis amb l’obra «Kilòmetres»

Meritxell Yanes porta a Figueres el testimoni dels seus avis amb l’obra «Kilòmetres»

by premium.cat
una mujer sosteniendo una raqueta de tenis en sus manos mientras está parada en un escenario con las manos hacia los lados, Araceli Gilbert, imagen promocional, retrato de un personaje, arte académico

Una obra íntima i inoblidable

Fa nou anys que l’actriu gironina Meritxell Yanes va estrenar Kilòmetres, un text escrit i dirigit per Marilia Samper que s’inspira en la fascinant història de la seva pròpia família.

Kilòmetres és una obra que perdura en el temps, ja que Meritxell Yanes vol mantenir-la viva i en escena durant molts anys més. La seva intenció és portar el testimoni de la seva família fins que els seus fills, que actualment tenen deu anys, decideixin anar a veure-la.

Aquesta setmana, el públic de La Cate de Figueres tindrà l’oportunitat de gaudir d’aquesta obra tan personal. L’obra es representarà dissabte a les 8 del vespre.

Una obra que creix amb l’experiència

Meritxell Yanes assegura que Kilòmetres és una obra que es transforma i enriqueix a mesura que s’acumulen les representacions. Cada actuació aporta una nova perspectiva i l’experiència de viure-la en diferents escenaris.

La protagonista d’aquesta obra tan íntima i inoblidable explica que la seva inspiració va sorgir dels escrits personals dels seus avis materns. El seu avi va deixar un dietari complet amb més de sis-centes pàgines, que va començar a escriure quan era jove i va continuar fins a la seva mort. A través de la lectura d’aquest diari, Meritxell Yanes va adonar-se que la història dels seus avis podia ser universal. Una generació que va viure moments difícils i va continuar endavant.

A més dels escrits de l’avi, Meritxell Yanes també va rebre el testimoni de l’àvia paterna. Les converses enregistrades van revelar detalls íntims i emocionants de la vida de l’àvia durant la guerra i en altres etapes importants.

Una obra que connecta amb el públic

Kilòmetres, amb la seva força emocional i la seva autenticitat, connecta amb els espectadors d’una manera especial. Després de cada representació, Meritxell Yanes ha tingut la oportunitat de parlar amb el públic i compartir vivències similars. L’obra ens recorda que tots tenim una història vàlida i que compartir-les ens fa més conscients de la societat en què vivim.

No us perdeu aquesta oportunitat única de veure Kilòmetres a La Cate de Figueres. Un espectacle que us emocionarà i us farà reflexionar sobre la importància de les nostres arrels i les històries que ens defineixen.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00