Inici » Isabel Díaz Ayuso defensa l’arribada de la Fórmula 1 a Madrid

Isabel Díaz Ayuso defensa l’arribada de la Fórmula 1 a Madrid

by premium.cat
una mujer sentada en un escritorio con un micrófono frente a ella y una planta al fondo con una maceta en la esquina, Ayshia Taşkın, imagen promocional, captura de pantalla, escuela de barbizon

Una postura ferma

La líder de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha expressat la seva resolució respecte a la incorporació de la Fórmula 1 a la capital espanyola.

“No demanaré perdó per la decisió d’acollir la Fórmula 1 a Madrid”, va afirmar durant una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, desmarcant-se de qualsevol responsabilitat pel destí del Gran Premi de F1 que fins ara s’ha celebrat al Circuit de Barcelona-Catalunya.

De manera contundent, va assegurar que “la llibertat capitalista permet la instal·lació on es cregui convenient”.

Una aposta per a tots els espanyols

En la seva conversa amb Ricard Ustrell, Ayuso va subratllar que aquest esdeveniment es planteja com una oportunitat per a tota Espanya.

Critica aquells que qüestionen les inversions a la capital i encoratja altres regions a adoptar estratègies similars, incloent-hi exemples de baixes fiscals.

Crítiques al govern central

De manera enèrgica, va atacar les polítiques del govern de Pedro Sánchez, acusant-lo d’una amnistia fiscal amb fins purament partidistes.

“Han eludit les normatives i han manipulat els informes parlamentaris”, va declarar, lamentant que el govern no prioritzi els interessos dels ciutadans.

Posició sobre l’operació Catalunya

Sobre les recents revelacions sobre l’operació Catalunya, Ayuso va expressar que no tolera la difusió de desinformació, però considera legítima qualsevol mesura de l’Estat per protegir-se.

“Qualsevol país normal i coherents protegeix les seves institucions i la seva sobirania”, va afirmar, defensant la necessitat de preservar els interessos estatals.

Va suggerir que les recents revelacions sobre l’operació Catalunya intenten distorsionar la narrativa i presentar els independentistes com a víctimes, una estratègia que, segons Ayuso, busca eximir-los de responsabilitats.

“La narrativa esdevindrà que els independentistes, malgrat els aldarulls i la violència, es presentaran com herois, similar al cas dels presos d’ETA a Euskadi”, va concloure, advertint sobre les possibles implicacions narratives.

Altres qüestions rellevants

En altres àmbits, Ayuso no ha eludit comentar sobre qüestions com l’operació Catalunya, destacant la necessitat d’un discurs basat en la veritat i la transparència.

You may also like

Isabel Díaz Ayuso defensa l’arribada de la Fórmula 1 a Madrid

by premium.cat
una mujer sentada en un escritorio con un micrófono frente a ella y una planta al fondo con una maceta en la esquina, Ayshia Taşkın, imagen promocional, captura de pantalla, escuela de barbizon

Una postura firme

La líder de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha expresado su resolución respecto a la incorporación de la Fórmula 1 en la capital española.

“No voy a pedir perdón por la decisión de acoger la Fórmula 1 en Madrid”, afirmó durante una entrevista en El Matí de Catalunya Ràdio, desmarcándose de cualquier responsabilidad por el destino del Gran Premio de F1 que hasta ahora se ha celebrado en el Circuito de Barcelona-Catalunya.

Contundentemente, aseguró que “la libertad capitalista permite la instalación donde se crea conveniente”.

Una apuesta para todos los españoles

En su conversación con Ricard Ustrell, Ayuso subrayó que este evento se plantea como una oportunidad para toda España.

Critica a aquellos que cuestionan las inversiones en la capital y alienta a otras regiones a adoptar estrategias similares, incluyendo ejemplos de bajas fiscales.

Críticas al gobierno central

De forma enérgica, atacó las políticas del gobierno de Pedro Sánchez, acusándole de una amnistía fiscal con fines puramente partidistas.

“Han eludido las normativas y han manipulado los informes parlamentarios”, declaró, lamentando que el gobierno no priorice los intereses de los ciudadanos.

Posición sobre la operación Cataluña

Sobre las recientes revelaciones sobre la operación Catalunya, Ayuso expresó que no tolera la difusión de desinformación, pero considera legítima cualquier medida del Estado para protegerse.

“Cualquier país normal y coherentes protege a sus instituciones y su soberanía”, afirmó, defendiendo la necesidad de preservar los intereses estatales.

Sugirió que las recientes revelaciones sobre la operación Catalunya intentan distorsionar la narrativa y presentar a los independentistas como víctimas, una estrategia que, según Ayuso, busca eximirles de responsabilidades.

“La narrativa se convertirá en que los independentistas, pese a los disturbios y la violencia, se presentarán como héroes, similar al caso de los presos de ETA en Euskadi”, concluyó, advirtiendo sobre las posibles implicaciones narrativas.

Otras cuestiones relevantes

En otros ámbitos, Ayuso no ha eludido comentar sobre cuestiones como la operación Catalunya, destacando la necesidad de un discurso basado en la verdad y la transparencia.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00