Inici » Isabel Díaz Ayuso defensa l’arribada de la Fórmula 1 a Madrid

Isabel Díaz Ayuso defensa l’arribada de la Fórmula 1 a Madrid

by PREMIUM.CAT
una mujer sentada en un escritorio con un micrófono frente a ella y una planta al fondo con una maceta en la esquina, Ayshia Taşkın, imagen promocional, captura de pantalla, escuela de barbizon

Una postura ferma

La líder de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha expressat la seva resolució respecte a la incorporació de la Fórmula 1 a la capital espanyola.

“No demanaré perdó per la decisió d’acollir la Fórmula 1 a Madrid”, va afirmar durant una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, desmarcant-se de qualsevol responsabilitat pel destí del Gran Premi de F1 que fins ara s’ha celebrat al Circuit de Barcelona-Catalunya.

De manera contundent, va assegurar que “la llibertat capitalista permet la instal·lació on es cregui convenient”.

Una aposta per a tots els espanyols

En la seva conversa amb Ricard Ustrell, Ayuso va subratllar que aquest esdeveniment es planteja com una oportunitat per a tota Espanya.

Critica aquells que qüestionen les inversions a la capital i encoratja altres regions a adoptar estratègies similars, incloent-hi exemples de baixes fiscals.

Crítiques al govern central

De manera enèrgica, va atacar les polítiques del govern de Pedro Sánchez, acusant-lo d’una amnistia fiscal amb fins purament partidistes.

“Han eludit les normatives i han manipulat els informes parlamentaris”, va declarar, lamentant que el govern no prioritzi els interessos dels ciutadans.

Posició sobre l’operació Catalunya

Sobre les recents revelacions sobre l’operació Catalunya, Ayuso va expressar que no tolera la difusió de desinformació, però considera legítima qualsevol mesura de l’Estat per protegir-se.

“Qualsevol país normal i coherents protegeix les seves institucions i la seva sobirania”, va afirmar, defensant la necessitat de preservar els interessos estatals.

Va suggerir que les recents revelacions sobre l’operació Catalunya intenten distorsionar la narrativa i presentar els independentistes com a víctimes, una estratègia que, segons Ayuso, busca eximir-los de responsabilitats.

“La narrativa esdevindrà que els independentistes, malgrat els aldarulls i la violència, es presentaran com herois, similar al cas dels presos d’ETA a Euskadi”, va concloure, advertint sobre les possibles implicacions narratives.

Altres qüestions rellevants

En altres àmbits, Ayuso no ha eludit comentar sobre qüestions com l’operació Catalunya, destacant la necessitat d’un discurs basat en la veritat i la transparència.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00