Inici » Deu Anys d’Espai Orfeó: Una Dècada de Música i Cultura Vibrant

Deu Anys d’Espai Orfeó: Una Dècada de Música i Cultura Vibrant

by PREMIUM.CAT
Una mujer sosteniendo una guitarra mientras canta frente a un micrófono en el escenario con otros músicos de fondo en un concierto, Camille Bouvagne, imagen promocional, una fotografía de archivo, escuela de Barbizon.

Una Nova Dimensió per a la Fundació Orfeó Lleidatà

El 24 de gener de 2014 marcava un punt d’inflexió per la Fundació Orfeó Lleidatà amb la inauguració de la segona fase de la seva seu. El vestíbul i un auditori-sala polivalent prenien vida amb el nom d’Espai Orfeó, anunciant una nova dimensió per a l’entitat.

Aquest espai no només es convertia en un lloc per a les activitats pròpies de l’Orfeó, sinó que s’obria a la ciutat amb l’objectiu de ser un altaveu no només per la música, sinó també per l’agenda cultural i altres entitats de la ciutat.

Consolidació Com a Sala de Referència

Deu anys després, l’Espai Orfeó ha consolidat la seva posició com una sala de referència, destacant especialment en l’àmbit de la música en viu. La seva vocació inclusiva i el servei a les entitats a través del Consell Participatiu han estat pilars fonamentals en aquesta trajectòria.

Durant aquesta primera dècada, l’espai ha albergat 240 concerts i espectacles, oferint un total de 192 activitats que han atret aproximadament 35.000 espectadors. La interdisciplinarietat ha estat clau, incorporant no només la música, sinó també les arts escèniques, les lletres i les arts visuals.

Diversitat Cultural i Artística

Amb la música com a eix principal, l’Espai Orfeó ha destacat per la seva diversitat cultural i artística. Les arts escèniques, que inclouen teatre, dansa, circ i màgia, han tingut un paper significatiu, juntament amb altres disciplines que han enriquit la seva proposta.

Perspectives Futures

Xavier Quinquillà, director de l’Orfeó Lleidatà, destaca que l’Espai Orfeó ha marcat un ‘abans i un després’. Amb gran satisfacció, assenyala l’èxit dels últims anys i expressa la determinació de continuar oferint una programació de qualitat, fomentant el talent local i col·laborant amb el teixit associatiu i cultural.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00