Inici » Llibertat i Tradició: El Debat sobre les Corregudes de Toros a les Balears

Llibertat i Tradició: El Debat sobre les Corregudes de Toros a les Balears

by PREMIUM.CAT
un hombre intenta atar a una vaca en un ring de rodeo mientras la gente observa desde las gradas observando a los hombres, Clovis Trouille, occidental, una foto, mingei

La Postura de Marga Prohens

En una entrevista recent a la Cadena SER Mallorca, la presidenta del Govern, Marga Prohens, ha expressat la seva opinió sobre les corregudes de toros a les Balears. Tot i que personalment no li agraden, Prohens defensa la llibertat dels pares per decidir si volen portar els seus fills a aquestes tradicionals festes taurines.

“El més important per a mi és la llibertat individual, i jo crec en la capacitat dels pares de saber què els pot agradar als seus fills. No sóc qui per a dir com educar ningú, i els toros, malgrat no ser del meu gust, són una tradició amb molts anys d’història a Espanya”, ha afegit la presidenta.

Aquesta declaració arriba després que el PP anunciés el seu suport a una esmena de VOX, relacionada amb l’assistència de menors a les corregudes de toros a les Balears.

La Posició Respecte a Altres Temes

A més del debat sobre les corregudes de toros, Prohens també ha abordat altres temes d’actualitat a les Balears. Ha parlat sobre la implementació de la segregació lingüística a les escoles, el preu de l’habitatge i l’impacte del turisme en l’economia de les Illes.

Respecte a la segregació lingüística, Prohens ha reiterat que no hi haurà cap canvi a les aules a partir del proper curs. Tot i això, no ha proporcionat detalls concrets sobre com es durà a terme el pla pilot de ‘lliure elecció de llengua’, acordat amb l’extrema dreta.

En resum, la presidenta defensa la llibertat individual en el cas de les corregudes de toros, alhora que manté la seva postura sobre la no existència de segregació lingüística a les escoles balears.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00