Inici » Entrevista amb José Ramón Gómez Besteiro, candidat a la presidència de la Xunta del PSdeG

Entrevista amb José Ramón Gómez Besteiro, candidat a la presidència de la Xunta del PSdeG

by premium.cat
un hombre de traje y corbata hablando con otro hombre de traje y corbata frente a un monitor de computadora, david rubín, profesional, una foto de archivo, nueva objetividad

Una visió sobre la crisi sanitària i les retallades

En una entrevista amb Galiciapress, José Ramón Gómez Besteiro assenyala que la crisi sanitària és culpa del PP, acusant-los de retallades que han afectat la sanitat pública. Proposa un augment de la inversió en sanitat pública com a primera mesura si arriba a la presidència.

Debats i estratègies polítiques

Es discuteixen els possibles debats entre els partits i s’insinua una estratègia concertada entre el PP i CRTVG per mostrar una esquerra dividida i una dreta unida.

Sondejos i pactes postelectorals

Es qüestiona la fiabilitat dels sondejos i s’aborda la possibilitat de pactes postelectorals, descartant la hipòtesi d’un pacte amb Democràcia Ourensana.

Propostes per a la Xunta i la crisi d’Alcoa

Besteiro destaca la importància de reactivar els pressupostos en sanitat pública i aborda la crisi d’Alcoa, defensant la necessitat de buscar altres solucions abans de considerar la nacionalització.

Compromís amb Galícia i el futur polític

Besteiro expressa el seu compromís exclusiu amb Galícia i la seva confiança en un canvi polític a la regió, tot apel·lant al galleguisme útil per atraure inversions i sumar esforços amb altres administracions.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00