Inici » Líquid, la fira dels petits productors de vi i altres begudes a Barcelona

Líquid, la fira dels petits productors de vi i altres begudes a Barcelona

by PREMIUM.CAT
un edificio grande con mucha gente dentro y muchos edificios al fondo con mucha gente en el medio, Bouchta El Hayani, vista aérea, una pintura mate detallada, hurufiyya

Un esdeveniment únic per descobrir el món del vi i més

Barcelona es converteix en la capital del vi durant la primera setmana de febrer, amb motiu de la Barcelona Wine Week, una gran cita que reuneix milers de professionals i aficionats del sector vitivinícola. Però no només de vi viu Barcelona, sinó que també acull altres propostes que celebren la diversitat i la qualitat de les begudes artesanes. Una d’elles és Líquid, una fira de petit format que tindrà lloc el dimarts 6 de febrer al Valid World Hall (c. Buenaventura Muñoz, 6) de 11:00 a 20:30 h.

Líquid, una fira per a tots els gustos

Líquid és una fira que vol donar a conèixer el treball de més de 40 petits productors de vi i altres begudes, procedents de diferents regions i països. A més del vi, que és el protagonista indiscutible, també hi podreu trobar cafè, te, sidra, kombutxa, sake i cervesa, entre d’altres. Una oportunitat única per descobrir nous sabors, aromes i textures, i aprendre de la mà dels mateixos elaboradors.

Els participants de Líquid

Entre els cellers que participen a Líquid hi ha representants de Catalunya, Mallorca, Galícia, el País Basc, Zamora, Rueda, França o Itàlia, entre d’altres. Alguns dels noms que podreu trobar són: Panduro, La Furtiva, Cantalapiedra, Alvar de Dios, Fedellos do Couto, Manin y sus muchachos, Casa Jou, Mas de la Pansa, Esteve i Gibert, Christian Barbier Meyer, Raul Moreno, César Fernández Díaz, Anima Mundi, Vinyes del Tiet Pere, l’Era de Buixalleu, Celler Sideral, Makatzak, Rubus, Rim, Cume do Avia, La Calandria, Clos du Rouge Gorge, Kaban, Teimosía, Rico Nuevo, Cerron, Álvaro Loza, Joan Rubió, Agrícola Calcárea, Vidal Soblechero, Il Bioselvatico, Marchesi di Ravarino i Stefano Americhi.

Com assistir a Líquid

Si voleu gaudir de Líquid, us recomanem que compreu l’entrada anticipada, que té un preu de 20 € i inclou una copa Gabriel-Glas. El dia de la fira, l’entrada costarà 25 €. Podeu comprar l’entrada anticipada fent clic aquí. No us perdeu aquesta ocasió de tastar els millors líquids de la mà dels seus creadors.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00