Una nova tendència a la gastronomia
La gastronomia sempre ens sorprèn amb innovacions que delecten els nostres paladars. En els últims mesos, ha sorgit una nova tendència que ha conquerit els amants de la rebosteria: els Croissant Flat. Aquests croissants plans han causat furor a les principals ciutats del món, incloent Espanya. Moltes fleques han deixat enrere els croissants tradicionals per oferir aquesta exquisida variant.
Una versió única del clàssic croissant
Els ‘Croissant Flat’ són una versió aplanada del clàssic croissant francès. A diferència del croissant tradicional, que té una forma corba i esponjosa, aquests croissants són més plans i s’assemblen a una fulla de massa laminada. Tot i que mantenen el mateix sabor i textura cruixent a l’exterior i suau a l’interior, la seva aparença és allò que els fa únics. Aquesta variant va sorgir a Califòrnia, on forners buscaven oferir una versió més pràctica i fàcil de menjar del clàssic croissant. Des de Corea del Sud, també es van sumar a aquesta tendència gràcies a influencers internacionals que ho van mostrar a les seves xarxes socials. Així va néixer la passió pels Croissant Flat.
La tendència que conquereix les xarxes socials
A l’era d’Instagram i altres xarxes socials, l’aparença dels aliments pot ser tan important com el gust. Els ‘Croissant Flat’ tenen una presentació atractiva i diferent, cosa que els converteix en el protagonista de nombroses fotos i vídeos que inunden les nostres xarxes. Aquestes publicacions han generat milers de likes i comentaris, contribuint a popularitzar encara més aquesta tendència gastronòmica.
On gaudir dels ‘Croissant Flat’ a Espanya
Afortunadament, no cal viatjar a Nova York o Corea del Sud per provar aquesta delícia. A Espanya, diverses fleques i cafeteries han adoptat aquesta tendència i ofereixen ‘Croissant Flat’ als seus menús. Alguns llocs on els pots trobar són:
Casa Kayser
Aquest forn ofereix ‘Croissant Flat’ banyats en xocolata amb toppings de gerds, una combinació deliciosa.
Santa Glòria
Aquí podràs gaudir de ‘Croissant Flat’ de diferents sabors, com Choco Pistacho amb ganache de xocolata i festucs picats, o Xocolata blanca i Lotus, que combina la cremositat de la xocolata blanca amb el sabor característic de les famoses galetes.
La Brioxeria
Aquesta cafeteria ofereix Croissant Flat fins i tot a la planxa, una opció única i deliciosa.
Una tendència que conquereix cors i paladars
Els ‘Croissant Flat’ són un exemple perfecte de com allò tradicional pot reinventar-se i seguir conquistant els nostres cors i paladars. La pregunta és si aconseguiran fer-se un forat permanent a les pastisseries o si només són un fenomen passatger amplificat per les xarxes socials. Bon apètit!
Segueix-li la pista
L’últim