Inici » Marta López, afectada per una infecció després d’un tractament estètic

Marta López, afectada per una infecció després d’un tractament estètic

by PREMIUM.CAT
una mujer sentada en una mesa con un libro y un hombre parado detrás de ella hablando en un set de noticias, Araceli Gilbert, imagen promocional, una foto, tachismo

La col·laboradora de televisió torna a Gran Hermano amb problemes de salut

Marta López ha reprès la seva participació a Gran Hermano, el reality de Telecinco que la va llançar a la fama fa més de dues dècades. La seva personalitat forta la va convertir en una de les cares més conegudes de la televisió i, des d’aleshores, es dedica al sector. Ara és una de les concursants de la versió del 2024 i molts podrien creure que té avantatge perquè sap molt bé com funcionen els programes d’aquesta mena. Tanmateix, els primers dies a la casa no li estan sent gens fàcils. En el debat de diumenge, de fet, va revelar que pateix problemes de salut a causa d’una intervenció estètica que li ha provocat una infecció greu.

Què li passa a Marta López?

Durant els 10 dies que ha estat a la casa, ha tingut dolor constant i més de quatre nits sense poder dormir. Quina és la causa? L’equip mèdic que té el programa ha detectat que Marta López té una infecció al coll: “Em vaig posar un fil tensor al coll i se m’ha infectat, de manera que he tingut un abscés aquí tot el temps i no em podia moure”. Aquest tractament consisteix en la inserció d’un fil que estira els músculs del coll per tal de recuperar la fermesa i elasticitat d’aquesta zona del cos, serveix per reduir la flaccidesa i amagar les arrugues.

Marta López diu que ha sofert molt de dolor a causa d’una intervenció estètica

“Els dolors han estat pitjors que els d’un part. Jo no entenia res, ja que em donaven analgèsics i no em calmaven el mal que tenia. M’han dit que l’abscés m’estava comprimint, encara que em donessin moltes coses el fil seguia fent mal”, ha explicat.

Com es troba ara Marta López?

En la connexió en directe que han fet amb ella, se l’ha vist amb una bena al coll que li han posat fins que puguin guarir-la del tot, una operació que consisteix bàsicament en l’extracció del fil. Ara es troba molt millor, encara que necessitarà uns dies més de repòs en els quals no podrà participar en les proves físiques del programa.

Aquesta no és l’única intervenció estètica a la qual s’ha sotmès la comunicadora. Marta López també s’ha fet una rinoplàstia al nas, una mamoplàstia per augmentar la mida de pit i un canvi de pròtesi posterior.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00